Nepochopitelný incident se odehrál u řeky Saluda v Kolumbii v Jižní Karolíně. Napadená se šla koupat se svou kamarádkou, když vtom jí jedna z útočnic chytila za vlasy a strhla na kamenný břeh.

Následně se na oběť vrhly ostatní dívky a začaly ji brutálně bít. „Ostatní ji prostě bily do obličeje, do hlavy, a to i zezadu,“ vypověděla kamarádka napadené Ramy Williams.

Snažila se jí pomoci, ale marně. Dokud agresorky nepřestaly, neměla napadená klid. „Vidět ty následky bylo šílené. Měla krev po celé tváři,“ dodala Ramy. Její kamarádka skončila v bezvědomí.

V nemocnici pak lékaři zjistili, že má zlomenou nosní přepážku a k tomu vážný otřes mozku. Případem se již zabývá policie, která zadržela všechny tři agresorky.

Arlinda Craft (18), Anns Leigh Hill (19) a Megan Williams (20) byly obviněny z napadení. Jejich útok byl obzvlášť krutý. „Kure**ky si to užij u řeky,“ řekla totiž při odchodu z místa činu jedna z útočnic.

Strážci zákona nyní zvažují, zda neobviní i přihlížející z neposkytnutí pomoci. Stejně tak muže, který brutální masakr v bikinách natočil na video.

Video
Video se připravuje ...

TV reportáž o masakru v bikinách. Youtube.com/WISTV