Silvie má zkrátka ráda slávu, peníze a sex. A tahle kombinace ji kdysi přivedla k pornu, kde ji najdete pod jmény Sindy Saint, Silvie R Gabbana, Abby nebo Cindy Elliott. I přes hekání před kamerou se nicméně dokázala nedávno probojovat do finále Miss Aerobik, odkud byla vykopnuta až ve chvíli, kdy na ni konkurentky práskly, že vysportovanou postavu nezískala jen díky aerobiku, ale také (s)prostocvikům pro dospělé.

Pozorný čtenář Blesku teď navíc upozornil na to, že si Silvie nejspíš rozšířila svůj profesní záběr a poslal nám odkaz na internetovou stránku dívky, která pod »uměleckým« jménem Pamela nabízí zámožné klientele své sexuální služby. Všechny fotografie na profesionálně zhotovené stránce patří Silvii Řehákové, která se po VyVolených dušovala, že s placeným sexem nikdy neměla nic společného. Že by nějaká uličnice zneužila její fotky? Nebo stránky opravdu patří Silvii?

Prostitutka Pamela se na stránkách prezentuje jako kříženec sexbomby a Alberta Einsteina, který má nicméně přírodní pětky a v posteli vám dovolí prakticky cokoliv, i když si přivedete nějakého toho kamaráda navíc. A když už vás vášeň unaví, přemění se v geniálního průvodce starou Prahou, který vám ukáže i kluby, restaurace, bary a nakonec nejspíš zase měkkou postel v luxusním hotelu.

Pamela se v profilu prezentuje jako teprve dvacetiletá s přírodními pětkami. A tady je první nesrovnalost. Silvie má totiž ve skutečnosti trojky (prozradila na Nově) a je jí o čtyři roky víc (věk udala na Primě). Je to tedy ona, nebo ne? Zavolali jsme jí! Silvie rázně popřela, že by jí stránky patřily. „Je to podvod. A už jsem z toho hodně naštvaná. Už jsem to dokonce několikrát psala na svůj Facebook. Jde o ukradené fotky ze sociální sítě nebo erotické, které jsem dřív fotila. Už to budu řešit soudně,“ řekla Blesku Řeháková. 

Dívka, která se má za Silvii vydávat, přitom nemá ceny zrovna lidové, protože míří na zahraniční klientelu z luxusních pražských hotelů. Hodina radovánek stojí 200 euro (5400 Kč), 6 hodin stojí 600 euro (16 200 Kč), 24 hodin pak astronomických 1200 euro (32 400 Kč). Za své peníze nicméně zákazník dostane opravdu hodně. Kromě klasiky je to hluboký orál, pissing, fetiš, orální sex bez kondomu, hrátky s další dívkou nebo přibrání dalšího muže do trojky. Další praktiky zde snad ani nebudeme popisovat, protože by se vám začal červenat monitor…

Z toho, co se nám ještě podařilo zjistit, jde o stránky pravidelně aktualizované (naposledy v květnu letošního roku) a poměrně hojně navštěvované. Za měsíc na ně „zabloudí“ více než tisícovka návštěvníků.

Video
Video se připravuje ...

50OTK - Silvia Řeháková 1díl Thomas Kruchina, Jan Jedlička

Video
Video se připravuje ...

50OTK - Silvia Řeháková 2díl Thomas Kruchina, Jan Jedlička

Fotogalerie
18 fotografií