Jackie odjela společně se svým šéfem Tomem na výlet do Atlanty a nic moc pracovního asi řešit nechtěli, jelikož se ubytovali nejen ve stejném hotelu, ale dokonce ve stejném pokoji a pravděpodobně se podělili i o jednu postel.

Z toho, že doma nechala svého partnera, si Jackie moc výčitky nedělala, dokonce mu posílala esemesky se svými sexy fotkami. „Čau miláčku! Konečně jsem dorazila do hotelu, zrovna si jdu dát sprchu! Promiň, můj let se trochu zpozdil,“ napsala příteli a jako omluvu připojila fotku ve slušivém krajkovém topu, které spíše odhalovalo, než zakrývalo. Když muž požádal o přídavek, bez váhání mu vyhověla, shodila top i podprsenku a znovu se cvakla mobilem.

Jenže v tu chvíli asi jejího přítele veškerá chuť na hrátky přešla. Všiml si totiž na fotce něčeho podezřelého. V levém rohu totiž ležel kufr, který podváděný chlapík nepoznával. Došlo mu tak, že jeho milá asi není na hotelu sama, jak mu tvrdila.

„Jasně že jo! LOL, já přece v Atlantě nikoho neznám,“ odpověděla dívka na jeho dotaz, zda je sama. Jelikož on od ní ale pravdu asi ani nečekal, napsal si obratem o číslo jejího pokoje. „1422. Tohle už ne, tak zavolej na hotel, když mi nevěříš,“ zkoušela se ještě nevěrnice z maléru vykrucovat. „Zrovna jsem se k tobě chtěl nechat přepojit a bylo mi řečeno, že žádná Jackie … (příjmení nebylo zveřejněno) v hotelu ubytovaná není. Tak jsem se zeptal na Toma a oni mě přepojili do pokoje 1422. Nemůžu uvěřit, že si vážně myslíš, že jsem takhle blbej,“ uhodil na Jackie.

Kromě přebývajícího kufru na fotce tak slečna udělala ještě jednu chybu. Prozradila číslo pokoje, ale zapomněla, že ho nerezervovala ona, ale její šéf. Těžko už mohla něco zastírat, a tak se ani nezmohla na odpověď. „Uspořádat výlet se svým zas**ným šéfem a předstírat, žes jela sama. Věděl jsem, že mezi váma něco je. Mimochodem v tom druhém obrázku, co jsi mi poslala, je kufr, o kterém vím, že není tvůj, tak nezkoušej zapírat. Všechny tvoje s**ačky na tebe budou čekat venku v pytlích na odpadky, než se vrátíš. Užij si š**ání s Tomem a JDI DO P**ELE!“ nešetřil Jackie rozzlobený paroháč ve zprávách, které zveřejnil i web Elite Daily.

Fotogalerie
1 fotografie