Mladá učitelka Alexandria Vera poznala svého třináctiletého milence na letní škole v roce 2015. Vyměnili si čísla a nakonec došlo i ke schůzce. Vera vyzvedla chlapce v jeho domě a poté se jen tak projížděli. Podle soudních dokumentů se jednalo o schůzku, na které se poprvé políbili.

Další den se zastavila u chlapce doma. Rodiče v tu dobu v domě nebyli a tak měl pár volné pole působnosti. Od té doby se vídali skoro denně. Chlapec přespával u Very, která ho ráno vozila ke školnímu autobusu.

Dle policie trval jejich vztah devět měsíců. O jejich poměru věděli nejen chlapcovi spolužáci, ale také jeho rodiče. A když Vera s chlapcem otěhotněla, tak se dokonce nechali slyšet, že se na vnouče velmi těší.

Ve chvíli, kdy se ale do případu vložil úřad na ochranu dětí, tak šla Vera na potrat. Pak se bránila, že neudělala nic špatného, ale policie odhalila poměr s chlapcem díky jejímu telefonu. Vera se tedy nakonec přiznala.

Za její činy by jí mohlo hrozit až doživotí, ale díky uzavřené dohodě bude čelit maximálně třiceti letům za mřížemi. Soud o jejím osudu rozhodne v lednu příštího roku.

Fotogalerie
7 fotografií