Smith a Marshall se poznali ve striptýzovém baru již v roce 1991. Od té doby spolu prý randili. Jejich vztah jim však nikdo nevěřil a všichni Playmate obviňovali z toho, že si muže upoutaného na invalidní vozík vzala kvůli penězům. Údajně s ním nikdy nežila, neměla s ním sex a na rty ho políbila méně než desetkrát.

Po boháčově smrti v roce 1995 zdědila jmění v hodnotě v přepočtu přes 40 miliard korun. Rodina Marshalla se od té doby soudila o toto jmění a dodnes není rozhodnuto, komu peníze připadnou. I když si prsatá blondýnka přišla na majlant, nikdy si ho pořádně neužila. Stíhala ji jedna tragédie za druhou.

Zažila smrt vlastního syna Daniela (†20), který se předávkoval léky na předpis. Od té doby žila v depresích. Ty sama utápěla v silných utlumovacích lécích. I jí se staly osudné. Před deseti lety ji našli mrtvou v hotelovém pokoji. Předávkovala se. „Dusila se vlastními zvratky a pak přišel masivní infarkt,“ uvedl tehdy jeden z lékařů.

Po Anně Nicole zůstala dnes desetiletá dcerka Dannielynn, kterou porodila svému někdejšímu bodyguardovi Larrymu Birkheadovi. Nad otcovstvím však visel dlouho velký otazník. Otcem mohli totiž být další tři muži. Vše vysvětlil až DNA test. Z rozhodnutí soudu však Dannielynn z miliard Marshalla nic neuvidí.

Soudní bitvu nyní svádějí jeho příbuzní. Smrt Anny Nicole dlouho dobu zastíralo tajemství. Hned se objevily její údajné posmrtné fotky, které však byly pouze vizualizacemi a nebyly pravé. Ani po smrti se nezbavila nálepky, že byla zlatokopka, s čímž bude muset žít i malá Dannielynn, až vyroste a uvědomí si to.

Fotogalerie
18 fotografií