Řeč teď samozřejmě není o hmotných dárcích, pánové. Ty jistě zvládnete vymyslet a pořídit sami. Však to znáte, nějaké ty šperky, prádlo a sladkosti nikdy nezklamou.

Google díky svému našeptávači po naťukání fráze „Chci, aby,“ odhalil, že většina českých žen chce něco po svých druzích, láskách nebo expřítelích. A po čem že tedy ženy prahnou?

Chci, aby na mě myslel. – Pánové, není nic jednoduššího než jí alespoň jednou za den napsat zprávu, že na ni myslíte. A můžete myslet třeba na to, že vám hopsá na klíně. Jednoduché a účinné.

Chci, aby mi napsal. – Viz výše. Jednoduché jako facka.

Chci, abys byl… – Tohle už je komplikovanější. Abyste věděli, co z vás chce vaše partnerka mít, budete muset vést věc zvanou dialog. Víme, s ženskými to není lehké, ale dříve, nebo později to z ní vypadne.

Chci, abys to poslouchal. – Vydržet někdy poslouchat ženské „hemzy“ je nadlidský výkon. To víme všichni chlapi. Jenže když se tváříme, že posloucháme, a je to jenom iluze, přijdou pak otázky, na které nedokážeme odpovědět. Proto je zapotřebí alespoň na pár sekund opustit představy, v nichž bojují dinosauři s transformery, a být hodným partnerem a poslouchat. Jakmile bude žena spokojená, myslete třeba na lesbické orgie.

Chci, aby se vrátil. – Vaše ex na vás nepřestala myslet. Pořád máte šanci! Tedy jestli zrovna o tuhle babu stojíte. Flirtovala přece s Karlem, pamatujete?

Chci, aby si mě vážil. – Vaše žena má pocit, že ji máte akorát na sex a vytahování před kamarády. Vyveďte ji z omylu. Řekněte jí, že si jí vážíte třeba za to, že vám vaří. No dobře, to raději ne. Tvrďte jí, že si jí vážíte za to, že vás vždy vyslechne. To zabere.

Chci, aby žárlil. – Tohle chce hodně bab. Jsou prostě na palici. Řekněte, že ty zprávy s Karlem fakt přehnala a že příště bude zle.

Chci, abys byl pdf. – WTF? To psal někdo z Adobe.

Chci, abys mi napsal kouzlo. – Tady už se trochu ztrácíme. Zkuste sim sala bim nebo abrakadabra. Za výsledek ale neručíme.

Chci, aby mi všechno bylo jedno. – Ještě není vše ztraceno, zatím jí to evidentně jedno není.

Co chtějí české ženy po mužích?
Autor: Google