Skončila s cyklistikou, aby začala pracovat jako dýdžejka a modelka,“ napsal web The Sun o svůdné brunetě, která má na instagramu již přes 1,2 milionu fanoušků. Lucia se dokonce nestyděla postavit před objektiv fotoaparátu a kameru úplně nahá. O tom, co ji k tomu vedlo, nyní promluvila v show slovenského youtubera Sajfy Level Lama.

Už bych to nedělala

Bylo to takové období. Teď ne že bych řekla, že se za to stydím, ale už se vnímám jiným stylem,“ řekla Lucia a dodala: „Už bych to nedělala.“ Vysvětlila také, proč se k tomu uchýlila. „Já jsem tím zabezpečovala svou rodinu. Můj manžel tehdy nepracoval. Já jsem potřebovala vydělávat. Byla to pro mě možnost,“ nechala se slyšet.

Dnes by se už celá nahá fotit prý nenechala. „Pro mě je už ukázat prsa maximum,“ pokračuje Javorčeková. Co ji dokáže nejvíc rozčílit doběla, je, když o ní někdo řekne, že je lehká děva. „Mně to vysloveně vadí, když řeknou, že jsem lehká. Přitom jsem měla jen jediného muže v životě,“ vyprávěla modelka z Bratislavy.

Dvanáct let s jedním mužem

Dvanáct let jsem žila s jedním mužem. Momentálně jsem v rozvodovém jednání. Vdávala jsem se, když mi bylo osmnáct,“ uzavřela. Mluvila o svém odloučeném manželovi Pavlovi, se kterým má osmiletou dcerku. Její srdce teď podle webu Pluska.sk patří již někomu jinému.

Fotogalerie
55 fotografií