Zatím jediná kráska, topmodelka Veronika Vařeková, dostala slavného hokejistu do chomoutu. Brali se 3. července 2004 v Chrámu svatého Víta na Pražském hradě. O dva roky později se ale už rozváděli. V Petrově mužné náruči skončilo i mnoho dalších krásek, vesměs modelek, ač se většinou dušují, že spolu jen kamarádili. Takže třeba Diana Kobzanová, Pavlína Němcová či Veronika Kovaříková. V současnosti bývá vídán s modelkou Nikol Smetanovou.

Posezení u Schumachera

Když se člověk ne úplně jednoduše konečně vměstná do kožených sportovních sedaček, připadá si jako v plnokrevném závodním bouráku. Dokonalé spojení cestovního auta a monopostu formule 1. Ze všeho je cítit fakt, že na vývoji tohoto modelu se významně podílel Michael Schumacher. Hračičky určitě nadchne volant s mnoha ovládacími prvky.

570 koní pod kapotou

Itálie umí stovku za neskutečné 3,4 vteřiny a jezdí maximální rychlostí 325 km/h! Není divu, pod kapotou krasavce z italského Maranella totiž pracuje ve 4,5litrovém agregátu s osmi válci nadupané stádo 570 koníků. Má velmi blízko ke skutečnému závodnímu autu, Přitom spotřeba 13,7 l/100 km není zas tak brutální.

Nedvědovy krásky

Fotogalerie
32 fotografií

Ještě krásnější ferrari?

Přestože už má Petr Nedvěd v garáži překrásnou Italii, zakoukal se prý do dalšího bouráku ze stáje Ferrari: Kabriolet 458 Spider za sedm milionů korun.