Dvořák, který vede jeden z nejztrátovějších podniků v republice, nosí hodinky značky Zenith. A to z modelové řady Defy Classic, model Open Gold and Steel – XT Size. Jejich cena je 432 tisíc korun. Čím jsou výjimečné? Mají ocelové pouzdro a zlatou lunetu, černý gilošovaný číselník, automatický strojek EL PRIMERO na který je průhled skrze číselník, s indikací rezervy nátahu a jsou na kaučukovém řemínku.

Na pořádně drahé časoměřiče si ovšem potrpí i další slavní Češi. Světový rekordman v hodu oštěpem Jan Železný nosí na ruce Audemars Piguet Royal Oak  za 390 tisíc.

Bývalý prezident Havel má hodinky Omega Speedmaster Broad Arrow za 260 tisíc.

Jeho bývalý kancléř a současný předseda starny Top 09 Karel Schwarzenberg našel zalíbení ve slavné hodinářské značce IWC. U ní si vybral legendární model Big Pilot za 210 tisíc korun.

Zhruba za stejnou cenu si pořídil své hodinky i zpěvák Karel Gott. Ten nosí Breitling for Bentley.

Zcela mimo kategorii luxusních hodinek za sta tisíce stojí žokej a žhavý kandidát na Sportovce roku Josef Váňa. Ten i na pražský Hrad, kde mu bylo uděleno vyznamenání, dorazil s digitálkami na ruce. Jedná se o značku Polar a dají se pořídit za pár tisícovek.

Fotogalerie
1 fotografie