Tento nezvyklý relaxační zážitek si teď v krátkodobé akci můžete pořídit o 50% levněji na portálu Sleviště.cz. Jen za pouhých 1 750 korun oproti původním 3 700 Kč teď koupíte dvoudenní pobyt pro dvaPivních lázních Relax v Dolním Bousově, který jsou jen kousek od Prahy.

 Proč se naložit do piva?

Dopřejte pivní lázeň i svojí partnerce, pobyt je pro dva!
Autor: sleviste.cz

 Teplota pivní lázně, kterou vám tu nabídnou, se pohybuje v rozmezí 37° - 39°C. Tím je žádoucím způsobem stimulována srdeční činnost a příznivě ovlivňována celá cévní soustava. Vyšší teplota navíc prohřívá pokožku a uvolňuje póry, jimiž se díky mírnému pocení odplavují škodlivé látky z těla.

A že vám přijde toho výborného piva tak trochu líto? Žádný strach, během koupele si zdarma můžete dopřát dobře vychlazeného kvasnicového piva Klášter co hrdlo ráčí. Kolik ho stihnete během koupele vypít je jenom na vás. O placení u vrchního se starat nemusíte, je to zadarmo!

Přímo u vany máte pípu, ze které si zadarmo můžete dopřát piva, co hrdlo ráčí
Autor: sleviste.cz

Pobyt v Relax studiu si zpestříte i relaxační zábalem a hřejivým prostředím solné aroma sauny, což vám přinese kýženou úlevu od každodenních starostí, odstraní únavu a dobijí potřebnou energii. Objednat si můžete i celou řadu nejrůznějších masáží a nebo se vydávat poznávat okolí.

Fotogalerie
4 fotografie