Tou nejjednodušší cestou, jak mít svaly jako ze železa je pořídit si činky. S nimi můžete posilovat nejen paže, ale také prsní a břišní svaly. V e-shopu Sportnanetu.cz si vyberte z mnoha desítek nejrůznějších typů přesně podle vašich potřeb. A co je hlavní: Nakoupíte je tady za pár korun!

Nakládací činky- rostou s Vaší silou

Nakládací činky - jednoduše sestavíte váhu podle vlastní libosti a pojistíte bezpečnostní objímkou
Autor: Sportnanetu.cz

E-shop Sportnanetu.cz nabízí například velmi oblíbené nakládací činky. Jde o univerzální a cenově dostupný set. Balení obsahuje kotouče v  různých hmotnostech, jednu hřídel a bezpečnostní objímky.

Výhodné sety v alu kufříku - set obsahuje kotouče, hřídel i bezpečnostní objímky
Autor: Sportnanetu.cz

Kotouče jsou vyrobeny z kvalitního a odolného materiálu, a to buď v pogumovaném či kovovém provedení. V nabídce nechybí ani naplněné pískem. Pro maximální stabilitu jsou kotouče z jedné strany mírně seříznuté, aby je bylo možné snadno postavit. 

Velmi výhodné jsou také sady činek - balené v alu kufříku, obsahující kotouče, hřídele, bezpečností objímky. Velmi oblíbené sety, které můžete i pohodlně přenášet.

Činky s uchem Kettlebell

Tato jednoruční činka s uchem je unikátní už svým designem: Je ve tvaru koule s trojúhelníkovým úchopem. Činka s uchem je vhodná pro začátečníky i pokročilé sportovce a je určena k rozvoji síly. Lze ji užívat jednotlivě i po páru. Balení obsahuje jeden kus.

Něco pro ženy: Fitness činky

Směje se vám ta vaše, že máte svaly jako bláto? Pořiďte si činky a bude z vás železný muž!
Autor: Istock Photo

Posilovat spolu s vámi může i vaše partnerka. V e-shopu Sportnanetu.cz jí můžete například objednat  fitness činky jednoručky. Mají moderní design a jsou navrženy speciálně pro ženy. Hodí se pro domácí cvičení i na aerobic.

KOMPLETNÍ NABÍDKA ČINEK ZDE