Perfektní dárek pro ženu

Spolehněte se na Twilight! Téměř každou ženu postihlo šílenství s názvem Twilight sága. Všimli jste si, jak je v některých dnech v ulicích a obchodech prázdno? To jsou dny, kdy se v kinech promítá poslední díl ságy s roztomilým Robertem Pattinsonem.
Využijte tohoto šílenství. Až vaše milá najde pod stromečkem tričko, kabelku, peněženku, náhrdelník nebo plakát s motivem Twilight ságy, určitě vám radostí skočí kolem krku. V jejích očích povýšíte na post hrdiny. Úspěch je zaručen, věřte tomu.

Autor: Fantoys.cz

Vychytané dárky pro fanoušky rytířů Jedi, elfů a hobitů

Patříte vy nebo vaši blízcí mezi nadšence rozmanitých světů a geniálního sci-fi prostředí? Nevynechali jste jediný díl Star Wars? Pak vám jistě udělá radost precizně zpracovaná figurka Darth Vadera, Luke Skywalkera, Yody, princezny Leiy nebo mikina, tričko, plakát a další produkty s tematikou hvězdných válek.

Autor: Fantoys.cz

Milovníci fantasy, kteří již podlehli kouzlu Pána prstenů, zase bezpochyby uvítají celou kolekci produktů z Hobbita, jehož filmová premiéra prvního dílu plánované trilogie se chystá na polovinu prosince. Skalním fanouškům Středozemě doporučujeme originální kovový budík s motivem Gluma.

Autor: Fantoys.cz

Pokud máte vy, nebo vaši kámoši raději akční filmy, co takhle figurka Predátora, Vetřelce, Batmana, Rockyho nebo Terminátora? Buďte hraví, buďte crazy! Letos nadělujte pouze netradiční dárky s heslem „Kdo si hraje, nezlobí!“.

Autor: Fantoys.cz