Neříkejte, že byste se někdy nechtěli svést opravdu pořádnou károu, která má pod kapotou alespoň čtyři stovky pořádně nadržených hřebců! Pokud nepatříte do malého klubu multimilionářů, pak si o takové projížďce těmi nejluxusnějšími sporťáky obvykle můžete nechat jen zdát.

Ochutnejte, v čem jezdil agent 007!

Aston Martin DB9 Mansory
Autor: sleviste.cz
Pokud ale nahlédnete na stránky portálu Sleviště.cz, pak se i ten nejbláznivější sen může stát snadno skutečností. Co takhle projet se slavným Aston Martin, který tak rád řídil agent James Bond? A navrch můžete přidat parádní jízdu třeba ve Ferrari 430, Lamborghini, ochutnat legendárního Mustanga nebo třeba poršáka… A to všechno dokonce s 85% slevou!

Tato nabídka, kterou jsme pro vás na Slevišti.cz se jen tak neopakuje. Stačí si pouze koupit voucher (stojí namísto obvyklých 6 495 Kč jenom 999 korun!) a kterýkoliv z nadupaných sporťáků je váš! Pokud chcete sedět přímo za volantem, stačí vám řidičský průkaz skupiny B. Pokud ho nemáte, nevadí, můžete se projet se zkušeným instruktorem a na ploše příbramského letiště se přiblížit i rychlosti 300 km/h. A to se vám na Matějské pouti určitě nepodaří!

Fotogalerie
6 fotografií