Prostřednictvím portálu Sleviště.cz si takových zážitků můžete dopřát do sytosti a přitom často jen za polovinu původní ceny. Stačí si vybrat. Spolu se svou polovičkou se vydejte třeba na vyhlídkový let nad Alpami. Pro otrlejší povahy zase na Slevišti.cz nabízejí adrenalinový let ve vrtulníku. A pokud je vám všechno málo, pak si zkuste letadlo sami řídit!

Náš tip: Vyzkoušejte pilotovat malé letadlo za polovinu ceny

Budete létat sami pod dohledem zkušeného instruktora
Autor: sleviste.cz

Nepotřebujete pilotní průkaz, přesto si můžete na vlastní kůži vyzkoušet, jako zvednout letadlo ze země, létat s ním bez bloudění a potom navíc hladce přistát. Na slevišti.cz najdete takových víc, my jsme pro vás vybrali start z pražských Letňan.

Záleží jen na vás, jak dlouho budete chtít ve vzduchu být. Stačí si objednat příslušný počet poukazů. Za jeden teď díky jedinečné nabídce dáte namísto původních 2 900 Kč jen 1 450 korun. S více poukazy si také budete moci zvolit trasu a proletět se třeba nad Karlštejnem, kolem Prahy nebo se vydat nad Prachovské skály či přeletět nad Sněžkou. S objednání poukazů ale spěchejte, jejich nabídka je na Slevišti.cz omezená!