Bungee jumping na Zvíkově je už legendární adrenalinový zážitek, který by neměl chybět ani ve vaší sbírce. Na portálu Sleviště.cz je teď navíc krátkodobá akce, kdy si skok na elastickém laně můžete koupit s 58% slevou. Namísto běžných 1 400 Kč tak zaplatíte při včasném objednání jen 588 korun!

Překonejte své limity skokem do hloubky 43 metrů!

Už jenom stát za zábradlím zvíkovského mostu a koukat dolů do hlubiny chce kus odvahy. Ale pokud tak učiníte, nebude už jiné cesty zpátky, než skočit dolů. K tomu, abyste překonali pud sebezáchovy, vás budou hecovat všichni okolo.

Skočte si ze zvíkovského mostu do hloubky 43 metrů a dopřejte si dokonalý adrenalinový zážitek!
Autor: Sleviště.cz
Ale bude to stát za to! Až poletíte střemhlav dolů, zažijete explozi adrenalinu, na kterou budete vzpomínat celý život – zvlášť, když si ještě navíc na místě objednáte videozáznam svého skoku na DVD.

Při skoku budete pod dohledem zkušených profesionálů s až 17letou praxí v bangee dumpingu. Bangee lana jsou opatřena sekundárním jištěním a certifikována u German TÜV, takže můžete být bez obav. Jedinečná nabídka na Slevišti.cz je ale časové limitována, takže pokud si chcete tento adrenalinový zážitek dopřát s více než poloviční slevou, pak si objednejte co nejdříve!