Do soutěže se přihlaste ZDE>>

Dívky, které se přihlásí mezi prvními mají výhodu. Nepromarněte jedinečnou příležitost. Stačí se jen zaregistrovat na stránkách http://www.blesk.cz/soutez/miss-internetu/2012/ a začít soutěžit. Stejně jako drobná Vendula Popelková (18) se můžete během několika hodin dostat až na přední místa a rázem se stát žhavou kandidátkou na Miss internetu pro měsíc duben, na kterou už čeká profesionální fotograf Jan Tůma, který má v portfoliu například fotobook pro modelku Andreu Verešovou.

Video
Video se připravuje ...

Andrea Verešová nahoře bez v objetí s andělem Jan Jedlička, foto: Jan Tůma, hudba: Kevin MacLeod

O vítězce nebude rozhodovat porota, ale jenom hlasy čtenářů. Využijte proto všechny povolené tipy a triky, které nabízí internet a hlasy se jen pohrnou. Oslovte všechny své kamarády na Facebooku, Twitteru, nezapomeňte na emaily. Prostřednictvím SMS vám mohou přátelé posílat balíčky hlasů. Najednou vám tak může naskočit 15, 40 ale i 90 hlasů.

Do soutěže se přihlaste ZDE>>

Tyto všechny ženy proslavil Jan Tůma

vereš
Autor: Blesk – Jan Tůma
Andrea Verešová

Andrea Verešová se pro modeling narodila. Je žádaná, úspěšná a v rodinném životě jí to také klape. Se svým dvorním fotografem Janem Tůmou nafotila nejen několik kalendářů, ale i úspěšných kampaní. Naposledy své dokonalé tělo předvedla na plakátech pro jeden plzeňský klub.

erbová
Autor: Blesk – Jan Tůma


Vlaďka Erbová

S fotografem Janem Tůmou spolupracuje už několik let a právě on měl tu možnost ji zvěčnit nahoře bez do magazínu Playboy. Od té doby se Vlaďka Erbová stala nejen vyhledávanou modelkou, ale přineslo jí to i lásku fotbalisty Tomáše Řepky, kterému před pár dny porodila syna.

ochotská
Autor: Blesk – Jan Tůma
Michaela Ochotská

První a víceméně poslední sexy focení pro světový nejčtenější pánský magazín má na svědomí Jan Tůma. Krátce nato se stala úspěšnou moderátorkou a s odhalováním byl konec. Nyní si na blonďatou Michaelu Ochotskou troufnou jen úspěšní, sebevědomí a bohatí muži.