Šanci zapojit se do soutěže a uspět má každá z vás. Dobře na to jde například křehká blondýnka Vendula Popelková (18), která se díky svému fanklubu drží v hlasování na horních příčkách. Její míry 85-62-90 a váhu 51 kg by jí mohly mnohé modelky závidět. Jediné, co ji trápí je její výška - pouhých 166 cm. Přesto doufá, že se s pomocí soutěže Miss internetu prosadí v modelingu. Bude mít podle znalkyně světa módy Františky Čížkové šanci?

Přihlaste se do soutěže ZDE >>>

„Mola módních přehlídek Vendulu bohužel opravdu nečekají. V této branži se od modelek přece jen očekává minimální výška víc než 170 cm. Může ale uspět jako fotomodelka, stejně jako třeba Eva Decastelo,“ vysvětluje Františka.

Vendule Popelkové (18) dává Františka naději, že z ní bude úspěšná fotomodelka
Autor: Soutěž Miss internetu

5 rad, jak soutěžit a zvítězit

Ano soutěž Miss internetu je jedinečnáprávě v tom, že v ní může uspět každá dívka. O jejím vítězství nerozhoduje porota, ale výhradně čtenáři Blesku a portálu Blesk.cz svými hlasy. Nabízíme pět rad, jak upoutat jejich pozornost.

1) Zaregistrujte se na stránkách soutěže www.missinternetu.cz

2) Neodbývejte vyplnění dotazníku v přihlášce! Čím zajímavější příběh nabídnete a víc na sebe prozradíte, tím více upoutáte pozornost.

3) Pečlivě vyberte fotku, se kterou budete soutěžit. Právě ona bude rozhodovat, zda si čtenář „rozklikne“ váš profil a dá vám hlas.

4) Po vstupu do soutěže se vyplatí aktivovat foto bonus, který vám umožní zvýraznit svůj profil na stránkách soutěže, měnit hlavní fotku v průběhu soutěže a vytvořit fotogalerii. Výrazně na sebe můžete upozornit také vstupem do VIP zóny na hlavní stránce soutěže.

5) Oslovte pomocí sociálních sítí a emailu všechny své kamarády i známé a požádejte, aby pro vás hlasovali. Mohou vám také prostřednictvím textové SMS posílat balíčky 15, 40 a dokonce 80 hlasů. Vy se tak můžete skokem dostat do čela soutěže a stát se dubnovou Miss internetu!

 

 

Fotogalerie
6 fotografií