Třeba Nikola Stavědlová (17) z Olomouce o sobě dlouho v soutěži Miss internetu nedávala vědět. Během jediného dne ji ale čtenáři Blesku a Blesk.cz dokázali svými hlasy vytáhnout až na páté místo v žebříčku.

Favoritky, které se přetahují o prvenství, tak ještě nemají vůbec nic jisté. A to přesto, že trojice krásek Monika Stránělová (22), Tereza Šauerová (24) a Pavla Půčková (18) mají s více než 6 000 hlasy dvojnásobný náskok před 4. v pořadí Vendulou Popelkovou (18).

Výrazně zamíchat pořadím a „vystřelit“ svou favoritku na vedoucí pozici totiž umožňují balíčky hlasů. Ty můžete soutěžící dívce posílat jako dárek prostřednictvím textové SMS zprávy. Naráz tak získají 15, 40 nebo dokonce 90 hlasů. A to už může pořadím pořádně zamíchat!

Chcete se věnovat modelingu? Profesionál vám připraví fotobook!

O titul Miss internetu se soutěží každý měsíc. Tou dubnovou se můžete stát právě vy, ještě nic není rozhodnuto! Stačí se zaregistrovat na stránkách www.missinternetu.cz, které najdete na Blesk.cz. Tady jen vyplníte krátký dotazník a vložíte svou fotku.

Po schválení můžete svůj profil navíc zviditelnit pomocí VIP pozic, stejně jako ho můžete zvýraznit a vkládat další fotky do galerie. Na Miss internetu každého měsíce čeká fotobook od profesionálního fotografa celebrit a Českých Miss Jana Tůmy a také postup do superfinále, ve kterém se utká s ostatními o absolutní titul Miss internetu 2012.

Fotogalerie
5 fotografií