Daniel Volopich již dřívě přiznal, že je hrdý, když krásu jeho ženy Andrey Verešové obdivují také další muži. Andrea, která se naposledy odhalila pro Playboy, řekla, že Volopich ji při focení podporoval a říkal: Máš krásné tělo, tak ho ukaž.

Video
Video se připravuje ...

Brigitta Volopichová získala stříbrné místo v celostátní soutěži Miss monokiny 1990. YouTube.com

Podobně jako Andrea se v roce 1990 cítila také jeho první manželka Brigitta Volopichová (bylo jí v té době 25 let). Ta se tehdy v porevoluční uvolněné atmosféře přihlásila do celostátní soutěže Miss monokiny. Její vnady tenkrát v porotě obdivovali například odborník na drogovou problematiku Ivan Douda, nebo redaktor Českého rozhlasu Václav Musílek. A čtenáři Blesk.cz nyní mají unikátní šanci, v ANKETĚ nad článkem rozhodnout, kdo má krásnější prsa. Andrea Verešová, nebo Brigitta Volopichová?

Fotogalerie
10 fotografií

Jak soutěž Miss monokiny probíhala?

Brigitta Volopichová předvedla s grácií své výstavní poprsí a útočila na celkové prvenství v soutěži. Po boji obsadila krásné druhé místo. Bylo to ale o prsa. Volopichová, která soutěžila s číslem 9, ztratila na celkovou vítězku pouhých 71 bodů. Za "umístění na bedně" pak od Ivana Doudy převzala prsten s briliantem. Svědek soutěže, který se tehdy klání zúčastnil, po letech vzpomíná, že Volopichová porotu "dostala" nejenom perfektním hrudníkem, ale také uhrančivým pohledem.

Andrea Verešová se s Brigittou Volopichovou dobře zná, podle informací slovenského časopisu Šarm je Daniel Volopich seznámil během zimních prázdnin ve Špindlerově Mlyně, kde jeho exmanželka s dcerami z prvního manželství, Jozefínou a Valentínou tráví vždy skoro celou zimu.