V roce 1990 bylo Brigittě Volopichové dvacet pět let a chystala se na kariéru soudkyně. Ani to jí ovšem nezabránilo v tom, že se přihlásila do soutěže, kde ženy ukazovaly svá obnažená poprsí. Na jedné straně pro Volopichovou skončila soutěž úspěchem – za druhé místo dostala například briliantový prsten, na straně druhé ovšem také parádním skandálem.

Fotogalerie
3 fotografie

Andrea Verešová poprvé zapózovala pro pánský časopis Playboy
Autor: Playboy - Jiří Hurt
Verešová na VIDEU: Svlékla se pro vás!

Účast Volopichové tehdy obyvatelům Plzně neunikla a mnozí z nich se začali pohoršovat nad tím, že by právě tato odvážná žena měla v budoucnosti rozhodovat o rozvodech a sporech o rodičovskou péči. Mladá soudkyně se pak dostala až před kárný senát Nejvyššího soudu. Ten nakonec Brigittě udělil za její soutěžní nahotu jen napomenutí.

Volopichová nafotila ještě kalendář, kde pózovala na motorce, po mateřské se už do justice nevrátila.

VIDEO: Brigitta Volopichová na Miss monokiny v roce 1990

Video
Video se připravuje ...

Brigita Volopichová získala stříbrné místo v celostátní soutěži Miss Monokiny 1990. YouTube.com

Zákon na Volopichovou

V zákoně se však i díky ní objevila výslovná věta, že soudce nesmí "narušit důstojnost soudcovské funkce", a to ani "v občanském životě".

V tomto ohledu tak má Adrea Verešová ještě na svou předchůdkyni co dohánět. Andrea se už sice také odhalila, ale zákony se kvůli ní ještě neměnily.

Nahé Volopichovy ženy

Daniel Volopich se vyzná a rozhodně si umí vybrat. Jeho první manželka se vystavovala nahá v roce 1990, svou druhou choť, modelku Andreu Verešovou, nechal odhalit se přesně o dvacet let později. Pochvaloval si, že je rád, když krásu jeho manželky obdivují i jiní muži, proto se vůbec nezlobil, když Andrea přijala nabídku fotit do Playboye.. ba právě naopak! "Más krásné tělo, tak ho ukaž," podporoval svou manželku Volopich během focení.

VIDEO: Takto se svléká Andrea Verešová

Video
Video se připravuje ...

Andrea Verešová TV Prima