Vyzývavá pozice s odhalenými ňadry, v ruce sklenička vína, kalhotky u kolen a nedbale zuté střevíčky. K tomu patřičně neodolatelný výraz... To jsou fotky Martiny Gavriely, které před časem nafotila pro firmu zabývající se tvorbou internetových stránek. Je jasné, že reklamu s kráskou jejího formátu nikdo nemá šanci přehlédnout.

Gavriely ráda provokuje. Za sebou má hezkou řádku sexy fotek. Nyní vyšlo najevo, že pod přezdívkou Sanny natočila dokonce několik odhalených videí, která si za pár desítek korun mohl stáhnout do počítače každý a obdivovat tak vnady modelky na ploše svého monitoru.

Svlékání a laskání těla za pakatel

Na soft pornostránkách se Gavriely objevovala jako neposlušná "školačka". Na jednom videu měla tygrovaný top a černou sukýnku, kterou ze sebe později svlékala. K tomu jí zněly podmanivé tóny erotické hudby, samozřejmě u toho nechybělo ani laskání vlastního těla a házení svůdných pohledů do hledáčku kamery. Takový virtuální striptýz vás mohl vzrušit na necelé dvě minuty. Vidět Gavriely v akci tak mohl každý, kdo byl ochoten zaplatit necelých 150 Kč. Nyní je ze stránek video staženo.

Sex a nahotu má ráda, ale na svou minulost by nejraději zapomněla

„Budu si s váma povídat klidně obecně o sexu a nahotě, ale jen když se u toho nebudu řešit já," řekla nám výmluvně před nedávnem Martina Gavriely, která se od 12. července bude pravidelně objevovat na TV Prima, kde se v moderování VIP zpráv bude střídat s Ivanou Gottovou.

Martina v dřívějších rozhovorech svou "svlékací" minulost nikdy nepopírala, ale nyní se jí ani nijak nechlubí. Chce totiž navázat na serióznější notu a být profesionální moderátorkou.

Fotogalerie
3 fotografie