Čest památce všech:

Letušku „vycucnul“ z letadla podtlak
Během letu společnosti Aloha Airlines Flight číslo 243 vytáhl podtlak z letadla hlavní letušku. 28. dubna 1988 Boeing 737-297 postihlo výrazné poškození po výbušném podtlaku v trupu letadla. To ale nakonec zvládlo bezpečně přistát na letišti Kahului Airport, na ostrově Maui. Jediný, kdo tento let nepřežil, byla vedoucí stewardka, Clarabelle "C.B." Lansing, která během nehody sbírala prázdné plastové poháry od pasažérů. Podtlak ji vytáhl dírou v trupu letadla. Dalších 65 pasažérů a členů posádky utrpělo zranění. To, že letadlo po tak rozsáhlém poškození, dokázalo vůbec přistát, je neuvěřitelné. Z pilotů se pro posádku stali hrdinové.

Letušku „vycucnul“ z letadla podtlak
Autor: YouTube


Ženu zavalil bigboard
Diana Durre z Nebrasky umřela po tom, co se na její auto zřítil obrovský nápis oblíbeného amerického fastfoodu Taco Bell. Jeho sloup se zlomil ve výšce asi 4,5 metrů nad zemí – údajně kvůli silnému větru. Obrovská tabule s nápisem spadla přesně na kabinu řidiče, kde v té době seděla Diana. Čekala v autě na manželský pár, kterému měla prodat párek psů. Měli se setkat v městečku North Platte, okolo jedné hodiny odpoledne, “přesně pod velkým poutačem Taco Bell.” O dva jorkšírské teriéry, které měla Diana prodat manželům a kteří přežili, se postarala veterinární správa.

Ženu zavalil bigboard
Autor: YouTube


Muže zabila padající sebevražedkyně
Žena, která výskokem z osmého poschodí chtěla ukončit svůj život, ukončila nakonec dva – padla přímo na muže kráčejícího po ulici pod ní. Žena vyskočila z balkónu ve městě blízko Barcelony a naneštěstí se trefila právě na hlavu 50letého muže. Sebevražedkyně umřela hned na místě a muž původem z Ukrajiny umřel na následky zranění v nemocnici. Manželka tohoto nešťastníka, která kráčela v daném momentu vedle něj, vyvázla z incidentu jen s malým poraněním – ale z hroznými vzpomínkami.

Muže zabila padající sebevražedkyně
Autor: YouTube


Právník, který prezentoval bezpečnost oken v mrakodrapu, skrz ně vypadl a zemřel
Garry Hoy, 38letý právník a akcionář společnosti Holden Day Wilson Law z Toronta, zahynul 9. června 1993, po tom, co se vrhl proti skleněnému oknu na 24. patře business centra Toronto-Dominion Centre. Snažil se dokázat studentům na exkurzi, jak pevné skleněné tabule na jejich budově vlastně jsou. O tento čin se pokoušel už jednou, sklu se nic nestalo a on tehdy z pokusu vyvázl s naraženým ramenem. Při druhém pokuse sklo také zůstalo v celku, ovšem vyklouzlo z rámu a kanadský právník vypadl ven. Po dlouhém pádu zemřel.

Právník, který prezentoval bezpečnost oken v mrakodrapu, skrz ně vypadl a zemřel
Autor: YouTube


Muž umřel v sudu plném čokolády
Skoro jako scéna z filmu Karlík a továrna na čokoládu, avšak se smrtícími následky. Vincent Smith II, zaměstnanec firmy Cocoa Services Inc., čokoládovny v New Jersey, měl smrtelný úraz. Plnil nádoby surovou čokoládou, když mu najednou uklouzla noha a spadl do obrovského sudu plného sladké pochutiny. Hned potom dostal úder jednou z mixujících lopat. Smith trpěl v kádi asi deset minut, než se ho kolegům podařilo vytáhnout ven. Bohužel už mrtvého.

Muž umřel v sudu plném čokolády
Autor: YouTube


Nahý muž se udusil v kondomu
Muž, který se sexuálně ukájel značně neobvyklým způsobem, umřel potom, co si na hlavu natáhl kondom. 31letého muže jménem Gary Ashbrook našli ležet na posteli mrtvého – byl nahý, vedle něj se válely tři plechovky oxidu dusného, kterým obsah kondomu na své hlavě naplnil. Pitva ukázala, že Ashbrook, který bol HIV pozitivní víc než sedm let, umřel udušením.

Nahý muž se udusil v kondomu
Autor: YouTube


Horská dráha oskalpovala a usmrtil technika
V roce 2003 člověk obsluhující horskou dráhu zemřel potom, co jeho vlasy a ruku zachytil jeden z rychle jedoucích vozíků. Doug McKay (40 let) nanášel na horskou dráhu olej, aby kolečka vozíků lépe klouzala. Vozík ho vymrštil do výšky 12 metrů proti vysokému plotu a následně padl střemhlav k zemi. Tuhle hororovou událost vidělo na vlastní oči mnoho návštěvníků zábavního parku.

Horská dráha oskalpovala a usmrtil technika
Autor: YouTube


Celý fotbalový tým zemřel po zásahu bleskem
Během zápasu mezi dvěma týmy Bena Tshadi a hosty z Basangy v africké Demokratické republice Kongo zahynulo všech 11 hráčů hostujícího týmu po zásahu bleskem. Členové domácího fotbalového týmu zůstali nedotčeni. Popáleniny však trpělo dalších 30 diváků zápasu. Skóre bylo nerozhodně 1:1.

Celý fotbalový tým zemřel po zásahu bleskem
Autor: YouTubeYouTube


Dívka zemřela po zásahu hokejovým pukem
Brittanie Cecil, 13letá americká hokejová fanynka, zemřela dva dny potom, co ji do hlavy pukem zasáhl hokejista Espen Knutsen během zápasu mezi Columbus Blue Jackets a Calgary Flames, 16. března 2002 v Ohiu. Byl to první smrtelný úraz fanouška v historii NHL. Puk přeletěl těsně nad plexisklo mantinelu a zasáhl dívku do levého spánku. Zemřela necelých 48 hodin po nehodě.

Dívka zemřela po zásahu hokejovým pukem
Autor: YouTube


Italská striptérka se udusila uvězněná v obrovském dortu
V italském městě Consenza skončila tragicky pánská rozlučka se svobodou. Nezhynul však při ní žádný muž, nýbrž krásná dívka. Ženichovi kamarádi byli nejdřív překvapení, když z nachystaného dortu nevyskočila domluvená striptérka. Předpokládali tedy, že se na celou akci vykašlala a z překvapení nic nebude. Jaký to byl však šok, když ženu našli udušenou! 23letá striptérka Gina Lalapola zahynula po hodině čekání uvnitř obrovského dortu.

Italská striptérka se udusila uvězněná v obrovském dortu
Autor: YouTube