Fotografové zastihli Lucy na letišti v Los Angeles s jejími dvěma syny Juliusem (10) a Judahem (7). Na objektivy fotoaparátů neměli ten den náladu, proto šla herečka požádat, zda by její rodině mohli dát výjimečně pokoj.

Když viděla, že neuspěje, nevytasila meč a neskolila neposlušné fotografy jednou ranou, jak by se dalo předpokládat, ale vzala syny za ruku a co nejrychleji opustila letištní halu.

Fotogalerie
5 fotografií

Lucy Lawless pochází z Nového Zélandu a má šest sourozenců. 180 cm vysoká dívka na sebe výrazněji upozornila televizním filmem Hercules a Amazonky v roce 1994. To už měla za sebou menší role v Aktech X či Simpsonových. O rok později se proměnila ve slavnou bojovnici Xenu ve stejnojmenném seriálu, který vznikal celkem šest let. Od té doby se objevuje ve vedlejších rolích více či méně známých filmů a seriálů (Spiderman, Veronica Mars, Spartacus).

Lucy se poprvé vdala v devatenácti letech a porodila dceru Daisy. Po sedmi letech se však rozvedla. Druhým manželem, s nímž má dva syny, je producent Xeny Robert Tapert.