Beattyho postelí přitom prošlo mnoho slavných žen, mezi které patří i Madonna, Jane Fondová nebo Diane Keaton. Joan Collins známá ze seriálu Dynastie dokonce tvrdí, že byl Beatty v posteli tak divoký, že ji měl sexuálně zcela vyčerpat a právě kvůli jeho silnému chtíči ho nakonec opustila. Beatty však dlouho nelenil a populární herečku vyměnil právě za mladší popovou královnu Madonnu.

Fotogalerie
6 fotografií

O panictví měl podle nové knihy Petera Biskinda Hvězda: Jak Warren Beatty svedl Ameriku herec přijít ve 20 letech. Během následujících desetiletí se pak stal idol z filmu Bonnie a Clyde vyhlášeným svůdníkem a každý den mu prošla postelí v průměru jedna žena. "Plus mínus to bylo 12 775 žen. Ale toto číslo ještě nezahrnuje ´rychlovky´ během dne, zálety a osahávání, polibky, a tak dále..." píše Biskind ve skandální knize. Warrena nakonec ´zachránila´ až herečka Annette Bening (51), do které se zamiloval, a v roce 1992 si ji vzal. Od té doby je jeho bouřlivému životu údajně konec.

Beattyho právník tvrdí, že kniha by neměla být považována za hercův oficiální životopis a že obsahuje mnoho lživých informací. Které mezi ně patří, však už neřekl...