Modelka, která se proslavila reklamní kampaní pro značky Victoria´s, Marks and Spencer nebo L´Oreal a která také hrála ve filmu Asterix a Obelix a Misia Kleopatra, byla nalezena v bezvědomí v lesíku u La Celle-Saint-Cloud, na periferii Paříže.

Její bezvládné tělo našel muž, který v místě venčil psa. "Byla na pokraji smrti," řekl Daily Mailu kamarád modelky. Vše nasvědčuje tomu, že si kráska pokusila vzít život. Její stav podle prvních zpráv z vyšetřování připomínal otravu po požití drog.

Fotbalistovi porodila tři syny

Noemie Lenoir s Claudem Makelele v době, kdy prožívali sladké časy
Autor: Profimedia.cz

S hvězdou fotbalové Chelsea a francouzské reprezentace Claudem Makelele začala modelka chodit v roce 2003. Po svatbě se páru narodili tři synové Kelyan, Hayden a Sam.

V současnosti Noemie žila s švýcarským milionářem Carlem Hirschmannem (29), který čelí obviněním, že se podílel na vydírání a na deliktech sexuálního charakteru (měl opíjet mladé modelky vodkou a fotit je v perverzních pozicích). Lenoir prý byla z vyšetřování svého přítele velmi nešťastná a propadala depresím. S exmanželem Makelelem vycházela dobře kvůli dětem, její srdce ale hořelo pro Hirschmanna.

Noemie Lenoir
Autor: Isifa.com