Blesku se podařilo snímky získat. Jsou asi rok staré a podle Bonyho je fotila jeho expřítelkyně. Údajně neunesla, že se s ní fotbalista rozešel.

Viky Cabadaj z komedie Sněženky a machři by mohl závidět. „Bony, ty máš ale pé..,“ řekl by možná Michal Suchánek alias Kája Mácha legendární hlášku. „To víš, kamaráde,“ odpovídal by mu exotický útočník Sparty.

Bony Wilfried, který se Spartou získal před pár dny mistrovský titul, působí v České republice už třetím rokem a v minulosti měl několik přítelkyň. Jedna mu však prý zřejmě nedokázala odpustit rozchod, a tak podle Bonyho pustila do světa jeho odvážné erotické fotky.

Fotogalerie
1 fotografie

Vzájemně jsme se fotili

„Jmenuje se Eva. Chodil jsem s ní asi před rokem. Měli jsme spolu sex a vzájemně se fotili,“ přiznal Blesku bez váhání útočník Sparty.

To bylo ale podle něj poprvé a naposledy, kdy se fotil nahý. Žádné akty prý jinak nefotí. „To určitě ne. Tohle jsme fotili s Evou jen tak pro sebe, když jsme spolu chodili. Nikdy se to nemělo dostat na veřejnost. Také mám její fotky. A spíše než tvář je tam něco jiného,“ řekl fotbalista.

Fotky se neměly dostat na veřejnost

O tom, proč se fotky dostaly na veřejnost, má prý jasno. „Může za to Eva. Když jsem se s ní rozešel, tak byla nasr... Říkala mi: Počkej, ještě uvidíš. Už tehdy říkala, že si moje fotky nenechá pro sebe. Je to blázen a já už se s ní nestýkám. Mám novou přítelkyni,“ vysvětlil oblíbenec fanynek ze Sparty.

V každém případě se Bony nemá za co stydět...