Chodí naše celebrity naostro?

Eva Aichmajerová-Decastelo: "Bydlíme v kamenném domě a snažíme se vycházet jen, když je to nutné. Minisukně miluju a říkám si, že mám štěstí, že nejsem chlap, ti musí v kalhotech fakt trpět. Naostro ale nechodím. Přijde mi to nehygienické. Raději vyberu sexy prádlo, abych se mohla cítit dobře, když se třeba v sukýnce sehnu."

Eva Aichmajerová-Decastelo
Autor: Dan Sklenář

 

Agáta Hanychová: "Naostro? To tedy nechodím. Ale nedělá mi problém vyrazit do města jen v plavkách. Jinak je ale nejlepší ležet v horku u vody a lenošit."

Agáta Hanychová
Autor: Jiří Černohorský a abl



Aneta Galisová: "Já ležím na zahradě a chodím se koupat všude, kde to jde. Ale naostro nechodím. Ne že bych se styděla, ale myslím, že hygiena by měla hrát prim."

 

Aneta Galisová
Autor: www.heband.cz



Šárka Vaňková: "Sluníčko miluju, ale když je ho moc, tak zalezu do klimatizovanýho auta nebo hospody. A naostro? Tak přiznám, že už jsem to zkusila, ale ne v Praze. To by mi stud nedovolil. Ale někde u moře? Proč ne."

578361:gallery:true:true


Iveta Lutovská: "S horkem nebojuji, ale užívám si ho. Nejlepší je natáhnout se u rybníka a ni neřešit. Naostro ale nechodím. Kvůli kombinaci stydlivosti a strachu o zdraví."

578365:gallery:true:true


Blesk se vypravil k rybníkům, na koupaliště i do ulic měst a zjišťoval, jak moc odvážné jsou ostatní dívky...

Jsem naostro... ale víc neukážu

Aneta Halačková (20), Praha
„Naostro chodím ráda! Kalhotky nechávám doma docela často. Hlavně teď přes léto.“

Jsem naostro, ale víc neukážu
Autor: Tomáš Vrbenský

Jsem naostro!

Štěpánka Barešová (19), Pardubice
Má ráda léto, kdy na sobě nemusí mít příliš oblečení. Zastihli jsme ji, když se vracela z opalování na nudistické pláži Na Hrádku. „Mám už po maturitě, a tak mohu lenošit,“ pochlubila se nám Štěpánka. Ukázala, že pod sukní je naostro.

Žádné kalhotky. Tady je důkaz
Autor: Jaroslav Krčál


V pátek 36 °C, o víkendu se ochladí

Už ve čtvrtek padaly teplotní rekordy. V Českých Budějovicích bylo 32,6 °C. V pátek má být ještě větší hic! Až 36 stupňů Celsia. Na Moravě budou tropické třicítky i v sobotu, ale už v pátek se od západu začne ochlazovat. V neděli bude dokonce jen 14 - 18 stupňů a čekají nás dešťové přeháňky. Celý příští týden se pak mají teploty pohybovat mezi 20 a 25 stupni Celsia. Déšť předpovídají odborníci na pondělí, úterý a středu. Pak se má opět vrátit slunečno.


Mám plavky

Jana Dvořáčková ( 20), Boskovice
Za své nohy se v žádném případě nemusí stydět. Usměvavá slečna si toho je evidentně vědoma, a tak se s prvním sluníčkem s chutí oblékla do černé bavlněné mini, která zakrývala skutečně jen to nejnutnější. Co? Roztomilé černé plavky s bílými puntíky.

Mám plavky
Autor: Michal Budík

Jsem naostro... ale víc neukážu

Nela Kristenová (23), Karlovy Vary
„Kalhotky pod sukní? Mívám, ale zrovna teď jsem naostro. Opalovala jsem se a v tom vedru jsem se potřebovala i trochu zchladit vodou. Mokré plavkové kalhotky jsou nepříjemné, tak jsem je sundala.“

Jsem naostro, ale víc neukážu
Autor: Kateřina Moravcová

Máme plavky

Petra (19) a Lenka (20), Brno
Dvě kamarádky studentky vyrazily na koupaliště na Kraví hoře v Brně v minisukních. Pod minisukni si vzaly plavky. Petra Blesku ukázala jen boční šňůrku, Lenka byla odvážnější a ukázala bílé bikiny.

Máme plavky
Autor: Ondřej Požár