Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Agáta Hanychová: Zneužili mě kvůli sexu!

/
  • Agáta Hanychová chystá právní kroky proti serveru, který zneužil její jméno!
    6. září 2010 ● 18:14

    Agáta Hanychová (25) figuruje v dalším skandálu, který má sexuální podtext. Tentokrát je ale obětí. Server prodejsex.cz, který upoutal pozornost, když před několika dny nabízel pannu na prodej, se rozhodl nabízet i Agátu! Modelka ale o ničem neví a chystá právní kroky.

    Když redaktoři Blesk.cz otevřeli kauzu panny na prodej, nikdo nečekal, že dojde k daleko závažnějšímu odhalení. Zdá se, že na serveru prodejsex.cz se nejen vytváří falešné profily, ale dochází také ke zneužívání fotografií!

    Fotogalerie
    3 fotografie

    Vyvolávací cena večeře s Agátou Hanychovou byla stanovena na 1 Kč! I když se cena modelky začátkem září vyšplhala na 1025 korun, žádná akce se konat nejspíš nebude. Hanychová totiž o ničem neví!

    Dozvěděla jsem se to od novinářů. O ničem jsem samozřejmě nevěděla. Jsem neskutečně naštvaná a chystám se podat žalobu. Navíc bez svolení použili fotky, které jsem dělala s fotografem Járou Urbanem," řekla Hanychová Blesk.cz.

    Budu je žalovat. Je to poškození mých autorských práv," byl vytočený také Urban, když ho Blesk.cz oslovil.

    Přesto, že se správci kontroverzního serveru nedávno dušovali, že falešným profilům je konec, opak je zřejmě pravdou. Nyní bude zajímavé sledovat, jaké kroky Agáta učiní.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 10

janteto: V podstatě je to pravda, ale je také pravda, že čím kdo zachází, tím také schází a její chování k tomu přímo navádí... je to její způsob života, tak ať se potom nediví, že ji tak berou!

(07. 09. 2010 09:57)

jindraa:

(07. 09. 2010 09:01)

tijekwonborovy: tak ji stáhli z oběhu a ještě to dementovala?

(07. 09. 2010 07:40)

mujboze: Milá spolubojovnice báro, pokuď budeš vidět problém ve mně a ne v reflexu toho, jak a co si dovolí media tisk, politici, hvězdy ba dokonce pornomisky triviálně prezentovat národu a tím ho pokořovat, formovat a otupovat, tak ti nezbejvá, se i nadále rozčilovat nad mým božem....budíž ti vyhověno kačer je jen jedním z mnoha symbolů: 1) neúcty sebe sama 2) neúcty k lidem 3) ztělesnění prostituce prodat se levně každému a pro všechno... 4) a vlastně ztělesněním zoufání zástupně i toho, v jakém stavu se nachází celý vývoj naši společnosti ...a pokud nepochopíš, že zrovna výběrem té fotky nad článkem právě Blesk chce vyvolat ty emoce, které já vyslovím, u čtenářů - aproto má bohužel nejvyšší náklad v kocourkově, tak máš další problém... Na druhé straně, raději více bár, co buší do mýho bože - než tiché stádo ovcí.... Tak do zítřka Na ty další tvoje úvahy o mně níže, myslím, že i ty pochopíš, nemá cenu polemizovat...

(07. 09. 2010 01:26)

bara: totiž pod rouškou tvé vtipnosti se skrývá cynik.

(07. 09. 2010 00:28)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Prohlédněte si nejlepší akty na webu DIGIarena.cz BAZAR
ČLÁNKY ODJINUD

Dnešní horoskopy