Zlobivá miss dostála své pověsti a snímky jsou hodně drsné. Žádné domácí zvíře, které modelku potkalo, si nemohlo být jisté životem. „Něco kontroverzního se ode mě čekalo, ne?“ řekla Blesku Diana.

Romantika na pláži a v luxusních hotelích nebo focení ve sterilním prostředí ateliéru? Nic takového Diana Kobzanová pro svůj první kalendář rozhodně nechtěla. „Oslovila jsem tým kreativních lidí, se kterými se mi dobře pracuje. Vzhledem k tomu, že ode mě všichni čekají něco kontroverzního, vymysleli jsme koncept, který rozhodně nikoho nebude nudit, a věříme, že zaujme,“ svěřila Blesku Diana Kobzanová.

Focení na vesnici ji bavilo, vždyť na ní i vyrostla. „Bylo to fajn i za tu cenu, že si všichni budeme vyklepávat celý příští týden slámu i ze spodního prádla a umývat holínky od ledasčeho,“ smála se. „O mytí rukou od krve ani nemluvě,“ dodala.

Fotogalerie
4 fotografie

Ve volných chvílích naháněli kozy a slepice

Nikdo z přítomných se na place rozhodně nenudil a po volných chvílích všichni pomáhali nahánět po loukách kozy, slepice a ovce, které byly protagonisty focení a oprávněně se obávaly o svůj život. „Taky museli odtrhávat kozla od kozy, protože jsem se kvůli tomu jejich dovádění nemohla soustředit,“ doplnila.

„Kalendář se bude exkluzivně prodávat jen prostřednictvím webových stránek rádia Frekvence 1. Celý výtěžek půjde občanskému sdružení Helppes, které cvičí asistenční psy pro nevidomé i tělesně postižené,“ uzavřela Diana.