Uvádíme ukázky z oblíbených Late Night Show, jejichž obdoba je u nás v Show Jana Krause (Uvolněte se prosím). Ukázky jsou z pořadů Davida Lettermana, Conana OBriena, Jimmyho Kimmela a dalších.

"Po všech těch dohadech o jeskyních se Usama bin Ládin schovával v milionové mansardě v Pákistánu. CIA bylo podezřelé, jak může být v Pákistánu milionová mansarda." ( Jimmy Kimmel)

Co dělá bin Ládin právě teď 2
Autor: hop

"Dobrá zpráva je, že bin Ládin stihl královskou svatbu." (David Letterman)

"Co se týče našich tajných služeb, zaslouží si naše peníze. Zdolaly čtyři metry vysokou zeď obehnanou ostnatým drátem a vpálily bin Ládinovi do hlavy varovný výstřel." (David Letterman)

Jen Chuck Norris a šest miliard lidí vím kdo opravdu zabil bin Ládina.
Autor: hop

"Televize je plná zpráv o smrti bin Ládina. Jedni říkají: "Obama zachránil svět" a druzí: "Obama zabil muslima." (Craig Ferguson)

Rafinovaný převlek, Usama stále uniká.
Autor: hop

"Celá Al Kajdá teď sedí u počítačů a bombarduje online Spojné státy nadávkami. Nechápu, proč jsou tak naštvaní. Lepší promo si nemohli přát!" (Craig Fergusson)

"Co? My jsme nezabili jen bin Ládina. My jsme ho zabili v Abottabadu! Abottabad zní pro newyorčany jako vymyšlené jméno fiktivního místa, kde by je nejvíc bavilo zabít bin Ládina." (Jon Steward)

Já nic, já muzikant
Autor: hop

"Bin Ládina hodili do moře, je to jeho první koupel za posledních deset let. Žraloci budou mít pěkný týden." (Jimmy Kimmel)

"Prezident Obama oznámil, že je bin Ládin mrtev. Ó ano, bin Ládin je mrtev. Stejně jako šance republikánu ve volbách 2012." (Jimmy Fallon)

"Bin Ládin je mrtev. To znamená, že nyní je nepřítelem číslo 1 pro Spojené státy KFC." (Conan O'Brien)

"Mě by nejvíc bavilo, kdyby bin Ládina zabíjeli každý týden. Člověk se hned cítí tak nějak lépe, je to svěží začátek týdne." (Jimmy Kimmel)

Co dělá bin Ládin právě teď
Autor: hop

Fotogalerie
4 fotografie