Zakladatel serveru MagaUpload.com si soukromí své rodiny úzkostlivě tajil a moc dobře věděl jak. Přesto po jeho zatčení vyplavaly některé informace  na povrch.

Žena, která je často vidět na fotografiích po jeho boku, není manželka Mona, ale bývalá luxusní společnice Janina Youssefian. Ta se v roce 2000 postarala o skandál s jedním ze zakládajícím členů skupiny Modern Talking Dieterem Bohlenem. V obchodě s koberci si užili divoký sex za přísného dohledu bezpečnostních kamer. „Dozvěděli se o mě zajímaví lidé,“ vzpomíná Janina, co jí skandál přinesl. Mezi nimi byl podle všeho i král hackerů Kim Dotcom.

S manželkou Monou měl 3 děti, další dvě na cestě

Dotcom si ženy uměl vybírat. Manželka Mona Dotcom je bývalá filipínská modelka. Se svým manželem měla už dva syny a jednu dceru. Údajně je v šestém měsíci těhotenství a čeká dvojčata. S Kimem žili v luxusní vile za více než půl miliardy korun v Aucklandu na Novém Zélandu, kde byli i v době Kimova zadržení. Na rozloučenou sousedům uspořádali novoroční ohňostroj za deset milionů korun. Sami ho pak sledovali z helikoptéry.

Fotogalerie
14 fotografií

Spadla klec

Server Megaupload byl odstaven a také Mr. Dotcom bude určitě na nějakou dobu mimo. Pokud bude shledán vinným z organizované výměny ilegálně zkopírovaných dat, hrozí mu v USA až 55 let vězení.