Sheyla se v neděli vracela do svého domu poblíž texaského Houstonu po finále amerického fotbalu. Se svým Fordem Mustangem ale najela přímo do stromu. I když nebyla připoutaná, nic se jí nestalo! Náraz totiž ztlumily její silikonové implantáty, které se při havárii zachovaly jako airbagy. Když Sheyla vyletěla ze sedadla na volant, silikon ochránil zbytek jejího těla a modelka tak vyvázla nezraněná.

Ani mohutný obvod hrudníku ji ale neochránil před zatčením, když přivolaní policisté zjistili, že před nepovedenou jízdou pila alkohol. Sheyla tak skončila na policejní stanici, ale po zaplacení kauce byla propuštěna. Stání na ni čeká v březnu, schválně jestli obměkčí soudce tak, jak silikony obměkčily její náraz.

Sheyla podstoupila na tři desítky plastických operací, po kterých dosáhla velikosti poprsí 12+. Umělá prsa jí však musela být odoperována poté, co po jedné z operací chytila stafylokokovou infekci. „Prsa se stala mou součástí a bez nich jsem byla deformovaná, nemít je mě zabíjelo,“ prohlásila loni Sheyla. Přes protest lékařů a manžela však podstoupila další operaci a má zpět svou velikost. Nebýt toho, možná by tu už nebyla…

Fotogalerie
4 fotografie