Renáta Řepková

Koho nenávidí: Tomáše Řepku

Proč: Chce víc peněz

Renáta Řepková (38) se nemůže smířit s tím, že si její manžel (dnes již bývalý) našel mladší partnerku.

Její pomsta byla absolutní: Poštvala proti Řepkovi děti. Dcera Veronika dokonce napsala tátovi nenávistný dopis, který předala médiím.

Mezitím paní Renáta bydlela v Řepkově domě, jezdila jeho autem a našla si milence, který to auto řídil.

U soudu se pokusila Řepku oškubat, co to šlo, přičemž vše postavila na zcela absurdním tvrzení, že svému muži mnoho let „posluhovala“.

Zatímco on vydělával fotbalem, ona byla doma.

Renata Řepková chce po Řepkovi víc peněz.
Autor: Archiv Blesku

Sára Saudková

Koho nenávidí: Jana Saudka

Proč: Nějak se to vymklo

„Byl jsem bohatý a teď jsem chudý,“ svěřil se Jan Saudek (77), když mu jeho bývalá přítelkyně Sára Saudková (45) s jeho synem Samuelem zamezili přístup k jeho penězům a ukradli mu práva na fotky. Jediný, kdo na fotografově díle dále bohatnul, byla ona. „Nejradši by byla, kdybych zemřel,“ říkal Saudek během mnohaletého soudního sporu, který vyhrál.

Sára Saudková s bývalým přítelem Janem Saudkem.
Autor: foto: Blesk

Kateřina Šlégrová

Koho nenávidí: Jiřího Šlégra

Proč: Utekl k milence

Jiří Šlégr (40) opustil Kateřinu Šlégrovou (39) kvůli modelce Lucii Králové, se kterou byl nedávno na dovolené v erotickém hotelu v Mexiku. Šlégr se rozčiluje, že mu žena vyhrožuje, že dceru už nikdy neuvidí.

Manželé Kateřina a Jiří Šlégr se sešli u soudu.
Autor: Helena Lacinová

Marcela Holanová

Koho nenávidí: Karla Šípa

Proč: Utekl za mladší

Marcela Holanová (60) začala nesnášet svého manžela Karla Šípa (66) v době, kdy ji opustil kvůli mladé milence a pak jí nechtěl vyplatit při rozvodu sumu, kterou požadovala. Nakonec jí dal 880 000 Kč, ale ona chce stále víc.

Karel Šíp a Marcela Holanová se rozváděli 11 let
Autor: Foto Blesk

Mirka Čejková

Koho nenávidí: Marka Víta

Proč: Už to s ní nemohl vydržet

Mirka Čejková (49) vysoudila slušné peníze při rozvodu s golfistou Alexem Čejkou, ale problémy se s ní táhly dál.

S podnikatelem Markem Vítem (41) se vzali, když byl ve vězení. Později vyšlo najevo, že si Mirka nechávala za každou návštěvu platit.

Když Marka pustili z vězení, začali spolu žít, ale vydrželo jim to jen pár měsíců. Pak se mu prý začala hrabat ve věcech a podezírat ho z nevěry. Tvrdila, že ji bije. On zas, že je ona hysterka a psychopatka.

Rozvod proběhl sice plný nenávisti, ale hladce.

Čejková dává Vítovi pěkně zabrat. Marek se ze všech sil brání
Autor: Foto archiv Blesku

Zahraniční hvězdy, které nenávidí muže

Kim Basinger (58) a Alec Baldwin (54)

Kim Basinger prý infikovala svou dceru takovou zlobou proti Alecu Baldwinovi, že ta se už měla strach s ním stýkat. Když bojovali o právo vychovávat jejich desetiletou dceru Ireland, tvrdil Baldwin, že Basinger trpí paranoidními představami a že patří do blázince. Ani to mu nepomohlo. Prohrál.

Heather Mills (44) a Paul McCartney (69)

Bývalá manželka Paula McCartneyho v jednom dokumentu uvedla, že ji bodl do ruky rozbitou lahví, nazýval ji nevděčnou děvkou, nutil ji plazit se do letadla, protože jí nechtěl pomoci s vozíčkem. Mills totiž po autonehodě přišla o nohu. Během rozvodu vysoudila v přepočtu 775 mil. Kč.

Fotogalerie
16 fotografií