Příběh je hororový. Nechybí napětí, perverzní medvědí bál ani střelba. „Anička se v klipu ve snu utká o své holé srdce  v nelítostném boji s medvídky. Námětem je strach dívky z dospělosti,“ poodhalil student  Filip Veselý (22) v roli producenta, střihače a zároveň baskytaristy kontroverzní ostravské skupiny Outsiders. Ta v klipu hraje.

Vyřiznuté srdce a ni menstruace mě problém neděly

„Dělali jsme to sobě pro radost i proto, abychom trochu šokovali,“ dodal.  Anička přijela na Ostravsko přímo z natáčení nového Vorlova filmu Cesty do lesa, kde hraje  divoženku. „Neváhala jsem ani chvíli. Znám Martina Jůzu, který klip režíroval, vím, že dělá dobré věci. Problém byl, že jsem musela do školy, tak se to protáhlo asi na tři víkendy,“ řekla Blesk.cz.

Nejhorší byl podle jejích slov poslední natáčecí den v Hukvaldské oboře. „To bylo dost šílené, měla jsem letní šatičky, lilo a byla mi příšerná zima. Odnesla jsem to nachlazením. Při scénách v kostele na mě házeli pro jistotu kožešiny. Vyříznuté srdce, které bylo mimochodem vepřové,  ani filmová menstruace mě problémy nedělaly,“ smála se. 

Studenti z tvůrčí skupiny Krutart, natáčeli v zámku v Kravařích, pohádkové Hukvaldské oboře i v kostele. „Všude nám vyšli vstříc, Chceme poděkovat. Zmákli jsme to za 30 tisíc. Kdybychom měli platit vše regulerně, vyšlo by nás to tak na 250 tisíc,“ konstatoval Veselý. Křest klipu se uskutečnil v pátek v ostravském Clubu Cooltour.