V běžném obchodě podprsenku nekoupí. Tohle opravdu není konfekční velikost. Američanka, zapsaná do Guinessovy knihy rekordů, však nelituje. Má největší prsa na světě a to z ní udělalo celebritu. Musela si však najmout ochranku - brání jí před dotěrnými nápadníky, kteří jí prý travují ve dne, v noci. 

Jedno její prso přitom váží neskutečných 25 kilogramů, což je váha průměrného čtyřletého dítěte! A její hrudník má v obvodu těžko uvěřitelných 189 cm.

Svou výjimečnost si začala uvědomovat brzy. Již v deseti měla hrudník podstatně vyvinutější, než její spolužačky ve škole. "Věděla jsem, že jsem jiná. A to změnilo mé dětství."

Jenže tahle prsa dokážou být i pořádně nebezpečná. Není překvapením, že Annie pronásledují bolesti se zády. Na ně si stěžují i majitelky podstatně menšího, i když stále bujného poprsí.

V rozhovoru pro Huffingtonpost však Annie přiznala, že nikdy neuvažovala o tom, podstoupit plastickou operaci a svých nadměrných prsou se zbavit. "Proč opravovat něco, co není rozbité?" Jak vidno, Američanka, která je však přece jen poněkud extrémním případem, je zkrátka spokojená sama se sebou.

Fotogalerie
5 fotografií