Podobný zákrok si ale musíte pořádně rozmyslet. Tak snadné, jako to mají ženy s prsními implantáty, to muži rozhodně nemají. Podle odborníků nejsou výsledky takových operací jisté. Navíc hrozí riziko, že i když se operace podaří, problémy s erekcí mohou trvat stále. Lékaři dnes dokážou prodloužit penis o jeden a půl centimetru do délky a dva a půl do šířky. Tak přemýšlejte, zda vám to za možné riziko stojí a jestli není snazší najít k uspokojení ženy méně bolestný způsob...

Metoda rozšíření penisu

Pro zvětšení objemu penisu se používá vlastní tuk, který se odebere stříkačkou nebo liposukční kanylou (asi 60 ml tuku) a pak se vpíchne do penisu. Obvod se může zvětšit až o 2,6 cm. „Zvětší se korpus penisu, ale jde o zvětšení optické. Penis lze rozšířit i pomocí silikonové protézy, konkrétně jde o silikonová vlákna,“ říká plastický chirurg Tomáš Beneš.


Přidejte se k Blesku pro muže na Facebooku ZDE>>

Metoda rozšíření penisu
Autor: Infografika Blesk

Prodloužení penisu metodou přerušení vazu

Operativní prodloužení penisu spočívá v uvolnění svalového vazu, kterým je penis přichycen ke stydké kosti. Vaz se u kořene penisu přeruší a to způsobí, že se vysune erektilní těleso. Penis se tak vystrčí, trochu klesne a je jakoby delší. Prodloužení bývá zpravidla o 1,5 cm.

Prodloužení penisu metodou přerušení vazu
Autor: Infografika Blesk

Jak si změřit penis?

Muži často mají pocit, že podle délky penisu se měří i jejich mužství. Jaký postup je správný? Vezměte si krejčovský metr a přiložte ho ke kořenu ztopořeného penisu na horní břišní straně až po špičku žaludu. Poměřovat velikost, když je penis v klidu, není tak přesné. S velikostí může hýbat stres a teplota.

5 prodlužovacích triků

Jste nespokojeni s délkou své mužské chlouby? Tak ještě než začnete uvažovat o operaci, vyzkoušejte triky k jejímu prodloužení. Některé z nich sice váš penis nezvětší ani o centimetr, zato bude větší vypadat. A o to přece jde.

1. Protažení

Obejměte rukou penis a natáhněte ho do délky. Potom nechte ruku klouzat až k žaludu. Následkem toho klesne šourek s varlaty dolů. Při tom pocítíte, jak se tkáň na penisu poněkud naplní a penis je delší. Efekt sice po pár minutách skončí, ale dojem jste už udělali…

2. Vyholení

Když si oholíte své intimní oblasti, opticky se vám penis prodlouží minimálně o dva centimetry. Pokud je totiž kořen penisu skrytý v chlupech, zdá se být mužská chlouba kratší. Proč myslíte, že většina pornoherců nemá dole ani chlup?

3. Hubnutí

Čím větší máte bříško, tím kratší vypadá váš penis. Váha tukové tkáně totiž tlačí na svaly, které drží penis. Takže dolů s kily. Odměnou vám může být to, že za deset shozených kil získáte minimálně 1,5 centimetru k dobru.

4. Vakuová pumpa

Díky jejímu působení dosáhnete erekce, a tím samozřejmě i prodloužení penisu. Krev, která se do něj díky přístroji »napumpuje«, ho pěkně prodlouží. Efekt je ale krátkodobý a ani pravidelné používání pumpy trvalé prodloužení nezaručí.

5. Speciální pomůcky

Existují speciální přístroje (pásky, plastové kroužky apod.), které mají při dlouhodobém nošení úd prodloužit. Především tím, že ho různými způsoby natahují. Prodejci slibují prodloužení do délky a šířky o několik centimetrů. Dlouhodobé užívání je ale dobré konzultovat s lékařem.