Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Velmi zvláštní lidé: Srostlí tanečníci Godinovi

Jak Simplicio, tak Lucio měli slabost pro ženy a krátce po svých dvacátých narozeninách se oženili se dvěma pohlednými sestrami z Filipín.
Jak Simplicio, tak Lucio měli slabost pro ženy a krátce po svých dvacátých narozeninách se oženili se dvěma pohlednými sestrami z Filipín.  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: red - 
29. července 2012
09:02

Bratry Godinovy spojila příroda v dolní části páteře. Celý život tak společně pracovali, odpočívali či tančili. Dokonce i když se milovali s krásnými ženami, zůstávali spolu...

Simplicio a Lucio Godinovi se narodili 8. března 1908 na Filipínách. Brzy si jejich zvláštnosti všimli promotéři, a když jim bylo 11 let, začali je předvádět na různých show hlavně v USA.

Golf

Dostalo se jim prvotřídního vzdělání jak v Americe, tak na Filipínách. Vedle toho se oba bratři naučili báječně tančit, hrát golf, tenis a plavat.

Svatba

Jak Simplicio, tak Lucio měli slabost pro ženy a krátce po svých dvacátých narozeninách se oženili se dvěma pohlednými sestrami z Filipín. „Všichni čtyři spolu báječně vycházíme,“ říkával zvědavcům s úsměvem Lucio.

Nemoc

Když bylo bratrům 28 let, dostal Lucio zápal plic. Leželi spolu na nemocničním lůžku a jedné noci se zdravý Simplicio probudil s pocitem, že něco není v pořádku. Dotkl se bratra. Byl mrtvý. Lékaři bratry chirurgicky úspěšně oddělili.

12 dní

Simplicio ale přežil bratra jen o 12 dní. Lékaři se domnívali, že jeho smrt byla důsledkem psychické zátěže. Neunesl pomyšlení, že musí životu čelit sám...

abyss ( 29. července 2012 13:01 )

Ale houby příroda. Většinu podobných případů mají na svědomí civilizační vlivy. Bohužel právě kvůli nim se podobné deformace v poslední době nevyhýbají ani zvířatům.

sores ( 29. července 2012 10:58 )

 Příroda se na nás vyřádila, hodně jich zprznila jak fyzicky tak psychicky. Zvířatům můžeme jedině závidět.

Zobrazit celou diskusi