Dobrý start do nového dne je rozhodující. Ideální je začít den s úsměvem. Podělte se s našimi čtenáři o nejlepší vtip, který jste viděli. Pokud nebude rasistický, nebo pro naše stránky nevhodný, o čemž rozhodne redakce, zveřejníme ho na Facebooku Blesku pro muže. Když váš vtip do konce září získá nejvíc LIKE!, dostanete od nás holící strojek, náhradní žiletky, zvlhčující gel na holení a balzám po holení z limitované olympijské edice Gillette Fusion ProGlide. Cenu máme nachystanou i pro ty, kteří se umístí na druhé a třetí příčce. Vaši hladce oholenou tvář neoceníte jen vy, ale i přítelkyně, manželky a milenky.


Obrázky a vtipy posílejte na adresu online@blesk.cz, do předmětu napište "vtip", nebo přímo na facebook Blesku pro muže! 


Gillette podporuje dobré starty

Letos opět proběhl jeden z nejdůležitějších startů ze všech. Týdny, měsíce a roky tréninku dovedly ty nejlepší sportovce z celého světa až na olympijské hry v Londýně. Během pouhých několika minut musí každý sportovec předvést svůj nejlepší výkon.

Holicí strojek Gillette Fusion ProGlide
Autor: P&G

Gillette dokonale rozumí mužům a ví, že sport a vynikající výkon přináší mužům kombinaci radosti a nezapomenutelných emocí. Značka Gillette přizvala ke spolupráci vynikající sportovce, jakými jsou například Roger Federer, Ryan Lochte, Lin Dan, Manu Ginobili nebo Sir Chris Hoy. Právě oni jsou živoucím příkladem toho, že dobrá příprava je klíčem k úspěchu.

"Viděl jsem, jak pozitivní vliv může mít na mladé lidi sportování od raných let," říká Roger Federer, jedna z tváří značky Gillette. „Sportovci spolupracující s Gillette mají skvělou příležitost inspirovat své mladé kolegy na cestě k úspěchu," dodal hvězdný tenista.