V malebném údolí Mšenského potoka, pouhých 45 km od Prahy, navštivte historický areál Lázní Mšené. Již od roku 1796 jsou místní rodinné lázně navštěvovány náročnými klienty, vyhledávajícími vedle léčby pohybového aparátu především pohodu, odpočinek a klid. V sedmi rekonstruovaných lázeňských pavilonech naleznete kompletní služby pro vaše zdraví. V Lázních Mšené si odpočinou a zdraví utuží nejen klienti zdravotních pojišťoven, ale na své si přijdou i nároční klienti, kteří zde naleznou nově opravený Balneo provoz, wellness i další doplňkové služby moderní doby. V příjemném prostředí lázní, s bohatou a stále rozšiřovanou nabídkou léčebných, preventivních a wellness procedur, si můžete léčit nemoci pohybového aparátu i regenerovat tělo a duši.

Dopřejte svým blízkým krásný dárek k Vánocům!
Autor: fotobanka imagio.cz

Podzimní chladné dny se blíží a to nám na optimismu a dobré náladě nepřidává. Vyberte si proto jeden z lázeňských pobytů a relaxujte. Skvělou novinkou letošního roku je Víkend splněných přání. Za pouhých 1.368,- Kč budete ubytování s polopenzí v příjemném prostředí lázeňského parku. Navíc můžete parkovat na uzavřeném parkovišti, půjčit si i v těchto chladnějších měsících kolo, zahrát si ping-pong či petangue nebo si udělat malou vycházku do okolí s Nordic walkingovými holemi.

Dopřát si můžete nejrůznější masáže.
Autor: fotobanka imagio.cz

Ale jaký by to byl pobyt v lázních bez lázeňských léčebných a relaxačních procedur?
Právě v tomto víkendu si můžete splnit vše, po čem toužíte. V nabídce víkendu splněných přání naleznete volně prodejné a ideálně sestavené balíčky lázeňských procedur. Vybírat si můžete z mořských, čokoládových, medových či bylinkových procedur. Pro aktivnější klienty je zde připraven balíček pohyb. V každém balíčku na Vás čeká několik léčebných procedur. Vychutnat si můžete masáž, koupel, zábal, plavání v bazénu či parafín na ruce. Balíčky procedur pak zakoupíte dle jejich složení již od 980,- Kč. Víkend v Lázních Mšené si pak užijete skoro za babku.

Masáže si zde může vychutnat každý.
Autor: archiv Lázní Mšené

Krásné scenérie lázeňského parku
Udělejte si v našich lázních chviličku jen pro sebe. Zastavte se na chvíli v podzimním lázeňském parku, který Vás uchvátí. Při posezení na lavičce na Vás dýchne skutečná pohoda. Nádherné barevné scenérie stromů navozují příjemnou relaxační atmosféru.

Lázeňský park.
Autor: archiv Lázní Mšené

Více o Lázních Mšené a lázeňských pobytech naleznete na http://www.msene.cz