Už jste slyšeli o facebookové aplikace Bang Your Friends? Její úkol je jasný. Prověřit vaše přátelé, jestli by se s vámi nevyspali.

Po přihlášení do aplikace uvidíte seznam vašich přátel. Pokud ve svém facebookové profilu uvádíte své pohlaví, tak uvidíte jen ty opačného pohlaví. Pro 4% menšinu tohle moc šikovné není. Na odstranění tohoto nedostatku se ovšem pracuje.

Když pod svými přáteli odkliknete Down to Bang, dáte najevo, že byste se s nimi chtěli vyspat. Kouzlo aplikace tkví v tom, že dokud i osoba opačného pohlaví neodklikne Down to Bang pod vašim profilem, nikdo se nic nedozví. V případě shody oba obdržíte e-mail. Strach z odmítnutí je pryč a nic vám nebrání na to skočit.

Aplikace za první týden zaznamena průdký růst. Zaregistrovalo se 30 tisíc uživatelů a nalezeno bylo přes tisíc bangů. Dalo se ovšem čekat, že aplikace přitáhne hlavně muže. Pro její úspěch je nutné, aby se do ní zapojily i ženy.

Sexuolog Radim Uzel
Autor: Archiv Blesku
Uzel: Lepší než sedět doma u počítače

"Myslím, že je to vlastně moderní seznamka elektronického věku. Pokrok nelze zastavit. Jenom nevím, zda to povede k většímu počtu pohlavních styků. A i kdyby ano, tak žádná škoda. Myslím, že je zdravější souložit než pořád sedět u počítače a čumět na obrazovku," říká sexuolog Radim Uzel.