Že se na párty stanou věci, nad kterými zůstává i mozek notorika stát, ví každý, kdo se někdy probudil ráno s hlavou v kýblu. Jenže u takovýchto epizodek by nikdy neměl být nikdo, kdo třímá v rukách fotoaparát. Takový jedinec si koleduje o nakládačku, zvláště pokud fotky zveřejní na síti.

Kamarádi na zabití

A takovýchto povedených kamarádů existuje bohužel spousta.  Na Twitteru totiž vznikla skupina Nightclub Fails (selhání v nočních klubech), kde jsou mraky fotek podroušených návštěvníků klubů, barů a diskoték, kteří mají ke sklence nebo rovnou lahvi více než blízko.

Vypasené rajdy rázem hubnou

Že nám chlapům s přibývajícími promilemi v krvi hubnou baculaté holky před očima, je věc známá. A několik fotografií ze zmíněné skupiny to jen dokazuje. Když druhý den člověk vidí, jak se válel po velrybě, na sebevědomí mu to nepřidá.

Bavte se, ale dejte si majzla!

Stejně tak nepotěší, když člověk podle fotografií a zápachu pozná, že se válel ve vlastní moči, zvratkách a ještě možná v něčem horším. Podívejte se na ty nejodpudivější fotografie, které by vás měly pobavit a odradit od podobných excesů.

Fotogalerie
11 fotografií