Oficiálně má drive-in zahájit provoz 26. srpna. Vznikl v bývalé průmyslové zóně východně od Curychu a denně tu bude otevřeno od 07:00 do 05:00.

Do komplexu budou moci branou vjet jen ti řidiči, kteří budou ve voze sami. Podobně jako v případě průjezdních uliček rychlého občerstvení i tady budou projíždět vyznačenou trasou, na níž bude rozmístěno až 40 prostitutek. Jakmile si některou vyberou a dohodnou se s ní na ceně, odvezou si ji do jednoho z devíti boxů podobných automobilové myčce, kde se odehraje styk. Boxy budou vybaveny alarmem, což umožní sexuálním pracovnicím přivolat policii v případě ohrožení.

Curyšská aglomerace má více než 1,8 milionu obyvatel, což představuje téměř čtvrtinu celkové populace země. Nechybí tu ani tradiční čtvrť červených luceren, ale obyvatelé si dlouhodobě stěžují na prostitutky promenádující se po ulicích. Proto se úřady snaží vytlačit placený sex z městského centra.

Vybudování průjezdního komplexu stálo 2,1 milionu švýcarských franků (asi 44 milionů korun) a roční provoz má stát asi 700.000 franků. Na snaze nalákat sem prostitutky i jejich zákazníky se nijak nešetřilo, takže vznikl příjemný, decentně nasvětlený prostor s travnatými plochami. A aby se klienti nemuseli bát ostudy, neplánuje tu město ani rozmístění sledovacích kamer, ani stálou přítomnost policejních hlídek.