Multimilionář z Los Angeles se rád chlubí na Instagramu vším, na co si vydělal pokerem. Má na něm více jak sto tisíc fanoušků, kterým se popsal jako herec, astronaut a kretén. Lidé ho stále prosí, aby si s nimi vyměnil život, což rozhodně nemá v plánu.

„Kámoš mi přivezl lachtana, tak jsme ho dali do bazénu, haha,“ napsal Bilzerian. K mořskému savci do bazénu samozřejmě přihodil jednu ze svých blonďatých (dejme tomu) kamarádek.

Na další fotografii zvěčnil zezadu své dva luxusní supervozy. „Byť jsem spíš na ce**y, tak mám rád i luxusní pr**lky,“ napsal pod fotografie zastydlý puberťák s naditým kontem.

Infarkt z pokeru

I když si hraním Pokeru Bilzerian vydělal miliony, nebylo to zadarmo. Když mu bylo 25 a rozhodl se konečně na chvíli vypnout při snowboardingovém výletu, utrpěl ze stresu z vysokých sázek hned dvojitý infarkt.

V roce 2011, když přelétal mezi pokerovými turnaji na Maui a v Las Vegas, ho postihla plicní embolie. Nyní se těší pokerový milionář dobrému zdraví, ale pokud bude dál sázet své miliony, může ho z toho jednou trefit nadobro.