Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Když se chlap rád napije: 7 drsných stupňů opilosti!

/
  • Je spousta stupňů alkoholismu, o čemž se tento mladík moc dobře přesvědčil na vlastní kůži.
    31. srpna 2014 ● 18:03

    Většina lidí má ráda alkohol, a když někdo říká, že ne, tak většinou pořádně kecá. Nic se ale nemá přehánět, o čemž se přesvědčil tento americký mladík, kterého pořádně potrápili jeho přátelé. Na jeho opileckém zesměšnění jsou dobře vidět stupně opilosti. Kromě toho prvního, do kterého se každý občas dostane, se chcete vyhnout úplně všem! Věřte nám!

  • 1.

    Příležitostný pijan

    Nebojte, druhý den vám sice bude špatně, ale s práškem proti bolesti, banánem, brambůrkami a velkým množstvím vody to následující den přežijete.                               
    Příležitostný pijan
    Autor: Facebook/AcidCow

  • 2.

    Peřmen

    Pokud jdete chlastat, musíte si následující den vzít volno v práci. Nic s vámi totiž nehne, a když se někdy odpoledne proberete, není s vámi řeč. O vašem dechu raději nemluvě.
    Pařmen
    Autor: Facebook/AcidCow

  • 3.

    Kalič

    Alkohol máte rádi. Máte ho rádi i ve větším množství. Když ho pijete, rozhodně se nedržíte zpátky. Druhý den po pařbě jste v deriliu a až dva dny poté se vracíte mezi živé.
    Násoska
    Autor: Facebook/AcidCow

  • 4.

    Násoska

    Většinu týdne prokalíte, takže když je pařba, trvá vám déle, než se výrazněji opijete. Zato ty konce. Probrat vás lze až po denním vyspávání a váš dech by potom zabil i draka. Toho draka, kterého po pití často vidíte.
    Násoska
    Autor: Facebook/AcidCow

  • 5.

    Fungující alkoholik

    S chlastem v ruce usínáte, s chlastem v ruce se probouzíte. Vaše zaměstnání není náročné, a i když si to nepřiznáte, jste pod vlivem i v něm. Pokud jdete na pařbu, nic s vámi nehne následující dva dny. Pokud se probudíte, jdete jen na záchod a zpět.                     
    Fungující alkoholik
    Autor: Facebook/AcidCow

  • 6.

    Alkoholik

    Jde to s vámi z kopce. Máte rádi nejenom pivo, víno, ženy a zpět, ale i rum, vodku a cokoliv, po čem se vám motá hlava. Alkohol máte v podstatě radši než cokoliv jiného. Potřebujete léčbu, což sami dobře víte, i když si to nepřiznáte. O tom, že jste se nikdy neprobrali na záchytce, jen kecáte!
    Alkoholik
    Autor: Facebook/AcidCow

  • 7.

    Alkoholik s pravidelnou otravou

    Když se proberete, je to nejčastěji na záchytce. Kvůli své vášni pro alkohol jste již měli problémy se zákonem, rodinou, přáteli, ženami a v podstatě každým. Pokud nepřestanete pít, zemřete. Ale vám je to stejně nejspíš fuk.
    Alkoholik s pravidelnou otravou
    Autor: Facebook/AcidCow

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 4

djaba:  Tak to je teda superreportáž .Né ,že kvůli mně uděláte další kategorii .Páč piju permanentně a ...... o čem se tu vlastně diskutuje ?

(06. 09. 2014 12:52)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Prohlédněte si nejlepší akty na webu DIGIarena.cz BAZAR
ČLÁNKY ODJINUD

Dnešní horoskopy