Nejsem žádný asociál, ale ať dumám jak dumám, opravdu neznám ve svém okolí nikoho, kdo by měl takhle potlučenou manželku.
Znám ale spolustu domácností, kde vládne žena a to za cenu drsného teroru. Ze všech stran slýchám: "Nemůžu na fotbal, žena mě nepustí", "Nemůžu to nebo ono, žena by se zlobila, atd."
Netvrdím, že ten jev (kdy v domácnosti někdo někoho tluče) neexistuje, ale prostě nikoho takového neznám.
Takže mi připadá, že ty kampaně s ženami s monoklem jsou propaganda, a to propaganda feministická, protože jinak nevím, jak to nazvat.

Doktor Max.: Klid, Jardo, nazval si to přesně. Být šovinistou je jediné, co nám zbývá, pokud se my, muži, bývalí páni tvorstva, nechceme v evolučním žebříčku propadnou do role dárců semene.

Rozhodně nejsi sám, kdo nejenže manželku nikdy neuhodil, ale dokonce to považuje za zločin. Ano, kdokoli kohokoli fyzicky napadne by měl být potrestán, ať se poperou dva chlapi, dvě ženy, nebo různé kombinace těchto dvou.

Tabu

Statistiky na na domácí násilí však jsou velmi ošemetné, což feministky vědí a zneužívají toho. Kampaně s ženami s monoklem mají vzbudit dojem, že za zavřenými dveřmi, v oblasti, které se říká tabu, se odehrává něco, co je strašné, a je třeba proti tomu nějak bojovat.

Feministky a s nimi spřízněné organizace často operují statistikami, kdy je až 99 % tzv. domácího na úkor žen. Tyto organizace jim nabízejí pomoc a protože bývají placeny státem, je v jejichn zájmu, aby vykazovali činnost a pokud možno dlouhodobě.

Není náhoda, že 99% klientů těchto organizací jsou ženy, což ovšem nic nevypovídá o tom, že 99% obětí jsou ženy.

Je to drsný souboj o peníze.

Souboj

Ženské organizace a na ně napojené struktury dostávají ročně od státu stamilionové částky. Mužské organizace jen nepatrný zlomek. Nemělo by to být spíše naopak?

Jiné tatistiky, které nabízejí mužské organizace nebo hnutí, operují  statistikami, kde je fyzické domácí násilí cca půl na půl. A dodávají, že psychické domácí násilí je pácháno většinou ženami.

Celé to prvotně není o řešení problému, ale o tom, která organizace (mužská nebo ženská) vykáže větší potřebu státní podpory. Tento souboj vyznívá 99 ku 1 ve prospěch ženské kliky.

Koprovka

Když ti dá manželka facku, co uděláš? Zavoláš kamarádovi? Obrátíš se na organizaci Pomoc-jsem-muž-kterého-mlátí-žena? Taková organizace neexistuje, ani žádná jí podobná.

Má být potrestán ten, kdo vyprovokuje konflikt, nebo ten, kdo první zaútočí? Je fyzické násilí horší zločin než psychické?

Nesnaž se, Jardo, na tyhle otázky najít odpověď. Dej si radši tu koprovku, co voní z kuchyně a buď rád, že Ti jí někdo uvařil.