Kámasútra je plná neobvyklých poloh, Je ale vůbec možné všechny uvedené milostné pozice zvládnout? A víte, které jsou oblíbené? Blesk se na to zeptal známého sexuologa Radima Uzla i dívek, které se nebojí mluvit o sexu.

Kámasútra
Autor: Pro Blesk - Neoluxor.cz

Faktem je, že pokud byste chtěli vyzkoušet všechny polohy z tohoto obsáhlého díla, chce to značný um a až téměř "gumové" tělo. Většina poloh je ale proveditelných a určitě je znáte ze svého života.

"Některé polohy jsou akrobatické, jiné zdraví nebezpečné, existují ale i takové, které potřebují zvláštní nábytek nebo tělocvičné nářadí," upřesnil známý sexuolog Radim Uzel. "U národů, kteří žijí primitivním způsobem života, je nejoblíbenější soulož zezadu. Polohu tváří v tvář zavedlo až křesťanství, proto se jí říká misionářská," doplnil Uzel.

Dnešní Kámasútra má velké množství příznivců a samozřejmě velké množství pokračovatelů a moderních verzí. Jedno mají ale společné: erotiku a rady, jak se správně milovat...

ANKETA

Radka (22) a Petr (30) - Závratná houpačka

Radka (22) a Petr (30)
Autor: Foto Blesk – Jiří Hadač, Jiří Rubeš, Tomáš Vrbenský

"Tohle je pro mě jedna z nejoblíbenějších poloh. Potřebuju silného chlapa a tady u téhle polohy mi jasně dává svoji sílu najevo. Pokud mě v této poloze dokáže udržet, cítím se velmi vzrušená a vím, že pro něj je to také skvělý pocit," říká Radka.

Barbora (27) - Smělá jezdkyně

Barbora (27)
Autor: Foto Blesk – Jiří Hadač, Jiří Rubeš, Tomáš Vrbenský

"V této poloze má žena absolutní kontrolu nad svým partnerem a pohled zezadu na její harmonicky se pohybující boky a prohnutá záda je pro něj jistě omračující. Má muže plně ve své moci, ale dopřeje mu takovou lahůdku, jako je pár kapek afrodiziaka."

Tereza (24) - Pozice zpátečního aktu

Tereza (24)
Autor: Foto Blesk – Jiří Hadač, Jiří Rubeš, Tomáš Vrbenský

"Volím tuhle polohu. Oblíbené mám i jiné, ale tahle je pro mě obzvlášť atraktivní. Mám ráda silnějšího muže, který ví, co a jak a umí si se mnou hrát. Navíc si může hladit moje prsa a vonět k vlasům. Jinak si ale myslím, že polohy je dobré střídat."