David Duchovny (48)

Autor: 

Jeho manželka Tea Leoni si již stěžovala na jeho sexuální neukojenost. David se proto musel jít léčit a po šesti týdnech je prý ze závislosti na sexu vyléčen!

Michael Douglas (64)

Autor: 

Je známý svým neuvěřitelným libidem a neustálou nadržeností. Dokonce se ze své závislosti musel léčit. Jeho nynější manželka Catherine Zeta-Jones mu však po všech stránkách vyhovovala. Je také závislá?

Lindsay Lohan (22)

Autor: 

Jednu dobu o Lindsay kolovaly zvěsti, že je posedlá muži. Její postelí prošel Alessandro Di Nunzio, Edoardo Costa, Darius Faiella a další. Nyní však Lindsay dokázala, že co se týče pohlaví, není nějak vybíravá. Momentálně randí se Samanthou Ronson.

Charlie Sheen (43)

Charlie Sheen
Autor: AFP

Podle bývalé manželky Denise Richards Charlie často navštěvoval prostitutky. Také posílal fotky svého vztyčeného penisu na internet do seznamky. Byla jeho role v seriálu Dva a půl chlapa ušitá Charliemu přímo na tělo? Hrál tam sexem posedlého bohatého muže, který si užívá každého dne.

Hugh Grant (48)

Autor: 

Hugh byl v roce 1995 přichycen při sexu s prostitutkou, se kterou si užíval v zaparkovaném autě. Tehdy ho to stálo vztah s Liz Hurleyovou. Poučil se nebo holduje nezřízenému sexu i nadále?

Paris Hilton (27)

Paris Hilton
Autor: Archiv Blesk - Carlo Allegri

Bohatá dědička sítě hotelů rozhodně sexem nešetří. Dokonce jí nedělá problém se bez kalhotek ukazovat na veřejnosti. Nejslavnější její sexuální extempore je video, které natočila s pornohercem Rickem Salomonem, na internetu koluje pod názvem One night in Paris.

Mick Jagger (65)

Mick Jagger
Autor: Archiv Blesk - David Kundrát

Jeho posedlost sexem se projevuje v touze po větším penisu. Jak prozradil Julien Temple, režisér, používá Mick starou amazonskou metodu, kdy si na penis navlékne dutou bambusovou trubku a do ní vloží včely. Tato bolestivá metoda Mickovi umožňuje znásobit své mužství.

Sagvan Tofi (44)

Autor: 

Po úspěších filmů Vítr v kapse (1983), Láska z pasáže (1985) a Kamarád do deště (1988), kde hrál hlavní roli spolu s Lukášem Vaculíkem, se Sagvan choval jako utržený z řetězu. Využíval toho, že mu fanynky samy skákaly do postele.

Leoš Mareš (32)

Autor: 

Bohatý moderátor v nedávné době asi neměl příliš tvrdé spaní. Po kauze, kdy republiku obletěly fotografie, kde si užívá s jednou slečnou, musel sekat latinu. Nicméně své úlety popírá. Kde je však pravda?

Karel Gott (69)

Autor: 

Jeho postelí prošly zástupy žen. Jeho nejznámější milenkou byla Marika Sörösová. Moc ráda se rozplývá nad tím, jak si se slavíkem užívala orgasmus v autě na dálnici Praha - Bratislava, sex v kuchyni při klepání řízků nebo u balkónového zábradlí v jamajském hotelu…

Roman Štolpa (43)

Roman Štolpa
Autor: Archiv Blesk

Markéta Plánková mu přisuzuje pověst nezvladatelného sukničkáře. Protože se k tomu Roman nechce vyjadřovat, můžeme se jen domýšlet, kde je asi pravda…