Paní Smylersová napsala knihu „Sexuální tipy pro manžele a manželky“ se záměrem pomoci mladým ženám „překonat strašlivý zážitek prvního sexu“. Její hlavní rada byla: „Málo, zřídka a s nechutí.“

Dnešní příručky radí ženám, pravý opak: Mějte sex co nejčastěji a pořádně si to užijte.

Tady je ukázka z knihy paní Smylersová.

Autor: 

1894: Dopřejte to manželovi málo, zřídka a s nechutí

- Chytrá manželka dovolí manželovi maximálně dva rychlé sexuální styky týdně a s postupem času se snaží tuto četnost ještě snížit. Nejlepší výmluvy jsou: nemoc, ospalost a bolest hlavy.

- Muži jsou od přírody zvrhlíci a když jim dáte byť sebemenší šanci, budou chtít něco mnohem horšího, než je běžný sexuální styk. Budou po vás chtít různé polohy na různých místech, a nutit vás, abyste je uspokojovala ústy. Totéž budou dělat vám.

- Sobecký manžel nemyslí na nic jiného, než jak svou ženu dostat do postele. Pro mu to dopřávejte 1) málo, 2) zřídka a 3) s nechutí. Jinak by se mohlo stát, že se vaše manželství změní v sexuální orgie.

- Chytrá manželka drží četnost sexuálních styků na co nejnižší úrovni a ke stejnému přístupu vychovává i své děti.

- Muži po sexuálním aktu rádi odpočívají. To jim nesmíte dovolit, jinak bude chtít hned zas.

- Chytrá manželka by se před manželem nikdy neměla ukazovat nahá a nesmí totéž dovolit ani svému manželovi.

- Mnoho žen už přišlo na to, že je velmi dobré spát v silné vlněné noční košili a pro manžela obstará tlusté pyžamo. Toto oblečení má výhodu, že se při sexuálním styku nemusí svlékat.

- Když si žena lehne do postele, měla by okamžitě zhasnout světlo a nevydávat žádné zvuky. Manžel by si to mohl mylně vyložit tak, že ho k sobě láká.

- Když si k manželce najde manžel přece jen nakonec cestu, měla by se manželka hýbat co nejméně. Jakýkoliv pohyb by si totiž manžel optimista mohl mylně vyložit jako sexuální aktivitu. Pokud je sex nevyhnutelný, měl by se odehrávat v naprosté tmě.

- Ničím ho neprovokujte: nahotou, mluvením o sexu, četbou sexuálně laděných povídek, fotografiemi nebo kresbou.

- Když se vás muž pokusí políbit na ústa, uhněte nepatrně hlavou. Polibek tak sklouzne neškodně na bradu nebo tvář. Když se vás pokusí líbat na jiné místo, uhýbejte, nebo vyskočte z postele a vymluvte se, že musíte na záchod.

- Když se manžel pokusí zavést řeč na lechtivé téma se sexuálním podtextem, měla by mít chytrá manželka připravenou otázku, která ho zavede jinam.

- Muži při sexu rádi vydávají různé zvuky, například funění. Žena musí ležet tiše a důsledně se vystříhat jakémukoli slyšitelnému projevu vášně.

-Poté, co manžel dokončí akt, je dobré ho zahrnout různými drobnými úkoly, které mu zabrání ho opakovat.

- Chytrá manželka je pořád ve střehu. Muži si rádi vymýšlejí různé milostné předehry, proto je třeba být obezřetná.

- Hádky a výčitky patří mezi vysoce efektivní metody, jak zabránit manželovi začít akt. Je dobré s nimi začít večer přibližně hodinu předtím, že si jdete lehnout.

- Po deseti letech manželství už většina žen dosáhne svého jediného cíle: mít dětí. Je to dobrý důvod, jak sexuální styky zrušit úplně.