Vyrobte si smyslný adventní kalendář s čtyřiadvaceti sexy dvířky. A co k tomu potřebujete? Dárkový papír, stužky a pár cedulek a dvacet čtyři "sexy balíčků". Do nich můžete zabalit všechno, co váš sexuální život oživí, např. vibrátor, šlehačku, med, pozvánku do kina nebo na masáž. Dopis s tajnými sexuálním fantaziemi, den plný frivolním SMSek, atd. Buďte kreativní a sexy!

Nemáte žádný čas ani nápad? Nevadí. Poradíme vám.

Sexy dvířka 1

Zabalte cedulku s následující zprávou: "ještě dvacet čtyři dní zbývá do Vánoc. Do té doby ti budu zpříjemňovat čekání. Splním ti každé přání, které se bude týkat sexu. Miluju tě." Ke vzkazu položte pralinky nebo nějaký jiný pamlsek, který má vaše partnerka ráda.

Sexy dvířka 2

Na kartičku napište:

"Miláčku, chceš dneska:

a) masáž chodidel?

b) Navštívit kino nebo divadlo?

c) sex"

Sexy dvířka 3

Ve třetím adventním balíčku čekají pouta. Jen tak. Bez komentáře. Jestli ji chcete vyzkoušet, předstírejte nezájem. Co však zatím neví. To je teprve začátek.

Sexy dvířka 4

Dejte jí bonboniéru. Když ji otevře, nenajde tam ale žádný bonbon. Potom ocitujte Forresta Gumpa: "Život je jako bonboniéra. Člověk nikdy neví, co ho čeká." A hned navažte: "Vím, co jsem dostal. Skvělou ženu." Když vaše lichotky zaberou, potom máte šanci na hrátky plné sexu.

Sexy dvířka 5

V pátých dvířkách jsou pamlsky, které si vaše láska může sníst.

Sexy dvířka 6

Dnes jí udělejte Mikuláše!

Obstarejte si plášť, pokud chcete, můžete si vzít i bílý vous a nezapomeňte na metlu. Zeptejte se jí sladce, zda byla hodná. Když odpoví ne, potom ji potrestejte metlou. Až bude zase hodná, potom ji odměňte. Nechte spadnout plášť na zem. A věnujte se jenom jí.

Sexy dvířka 7

Když se podívá do sedmého „chlívečku“, najde vaši kravatu. Co? Pomyslí si. Pokrčte rameny. Co neví, možná už tuší. Kravata patří k nástroji, který budete potřebovat k osmému "okénku". A také se dobře hodí k poutům, které už máte.

Sexy dvířka 8

Pozvěte ji na vánoční trh. Procházka se vám bude líbit. Hodně punče, smíchu a líbání. A to je vlastně skvělá předehra pro večer plný milování.

Sexy dvířka 9

Krátce poté, co odejdete z domu, by měl její telefon zapípat. Je to vaše první frivolní sms tohoto dne. A budou následovat další.

Sexy dvířka 10

Dnes jí darujte šlehačku.

Sexy dvířka 11

Čeká na ni tato zpráva: "Čekej mě kolem 19 hodin. Zavaž si oči mou kravatou a připoutej se k posteli. Klíčky mám já."

Sexy dvířka 12

Napište jí: "Čekej mě v osm hodin v restauraci. Poznávací znamení: Sexy oblečení."

Sexy dvířka 13

Nechte jí vzkaz: "Pozvánka na skočení do postele."

Sexy dvířka 14

Zábava musí být. Dnešní dvířka budou prázdná. Když se urazí, potom jí řekněte vysokým hlasem: "Miláčku, dneska mě můžeš překvapit ty." Je neděle. Čas na přemýšlení a praní prádla. Možná bude vaše milá potřebovat asistenta v koupelně.

Sexy dvířka 15

"Vaše e-mailová schránka je plná!“ Když si v práci bude prohlížet e-maily, objeví své akty a další zprávu. „Dnes v půl osmé focení v naší ložnici." Nezapomeňte vychladit sekt a připravit svíčky. Nejen kvůli romantice.Ve světle svíček se ženy cítí smyslněji, protože údajně zeštíhluje jejich postavu.

Sexy dvířka 16

Na vaši vyvolenou dnes čeká paví pero.

Sexy dvířka 17

Dneska najde malý perlový řetízek.

Sexy dvířka 18

Najde dopis se vzkazem: "Přečti si mě o polední pauzu." Dopis by měl splnit její očekávání. Řádky by ji měly pořádně rozpálit. Popusťte uzdu své fantazie a nastiňte jí, co ji večer bude čekat.

Sexy dvířka 19

Dnes na ni čeká velké překvapení. Koupíte čistící prostředek a uklidíte celý byt. A co víc. Budete přitom celý nahý.

Sexy dvířka 20

"Dneska je čas na prádlo, lásko!" Vezměte ji do butiku. Kupte jí korzet a jiné sexy oblečky.

Sexy dvířka 21

V balíčku jsou dvě pěny do koupele. Jedna je pro smyslnou koupel ve dvou na dnešek, druhá na poslední čtvrtou adventní neděli.

Sexy dvířka 22

Kupte ji ozdobu do pupíku.

Sexy dvířka 23

"Dneska večer upeču pizzu." Vaše partnerka bude maximálně nadšená z toho, že nemusí vařit. Ale to je na omylu. Vaše pizza je úplně jiná. Nemá žádné kalorie! Až přijdete domů, stoupnete si před ní nahý jen v kuchyňské zástěře. Naolejujte jí záda a začněte s "hnětením". Fantazii se meze nekladou.

Sexy dvířka 24

Vibrátor na dálkové ovládání. Během zdobení vánočního stromku se zároveň postarejte o to, aby vaše partnerka byla spokojená. A po nadílce udělejte své partnerce Ježíška!