Dostal jsem míčem do pinďoura

Martin: Zdravím, ahoj včera na fotbale jsem dostal do pinďoura a pořád mě teď bolí varlata. Co mám dělat? Jinak ho mám velkýho 14 cm a chlupatýho.
Doktor Zvíře: Kdybys ho měl Martine ještě chlupatějšího, třeba by tě to teď tak nebolelo. Co se týče té délky: Když dostaneš perdu balónem, je úplně jedno, jestli ho máš třeba až do velkýho vápna. Když to shrnu: Počkej pár dní a pak mazej k doktorovi.

Poloha na Gagarina
Oldík (23):
Pane doktore, znám polohu na misionáře a taky polohu 69. Mohl byste mi vysvětlit jak vypadá poloha na Gagarina?
Doktor Zvíře: Navštiv nejbližší vykřičený dům, jdi se slečnou na pokoj a když bude po všem, tak jí řekni, že nemáte peníze. Uvidíš jak rychle poletíš.

Radek: Dobrý den, přeju. Chci se zeptat, jestli je pravda, že u mužů je na celý život v podstatě předepsaný počet orgasmů. Ptám se proto, že miluju sex a se svou holkou do dělám pravidelně, ale kromě toho ještě dost často masturbuju. Pokud je pravda, že je počet ejakulací omezený, bojím se, abych svou zásobu nevyplýtval hned a ve vyšším věku pak neodpadl. Díky za odpověď.

Doktor Zvíře: Někde jsem četl, že průměrný chlap má za život 7200 orgasmů. Ať počítám jak počítám, tak já už mám v zásobě jen tři! To snad ne! Teoreticky to muž dělá od 15 do 65 let. To je 50 let veselého ejakulování! To je cca 18 250 dní. To máš 0,39 odstříknutí za den. Týdně to je přibližně 2,73 sexíků jak se patří. A užít si pěkně 3x do týdně je celkem reálné. Když je to víckrát, nevadí.

Má tráva vliv na velikost?
Jarda (17):
Slyšel jsem, že kouření marihuany má vliv na velikost penisu. Myslím tím, že se zastaví růst penisu, když někdo například denně kouří marihuanu?
Doktor Zvíře: Máš milý Jardo trochu vyhulené informace. Kouření marihuany nemá vliv na délku penisu, ale na délku pohlavního styku. Když to přeženeš, nepostaví se ti vůbec.